Vieme, čo s bankou vybavíte na diaľku

Dohodnite si jednoduché a bezpečné stretnutie na diaľku s osobným poradcom bez nutnosti návštevy pobočky.

16.03.2021 00:00
Foto: SHUTTERSTOCK
VUB3, PR článok, reklama, nepoužívať

Hoci mnohí z nás považujú návštevu pobočky za najlepšie riešenie svojich finančných záležitostí, v dnešnej dobe to už neplatí. Bezpečne a seriózne totiž môžete komunikovať so svojou bankou už aj na diaľku z pohodlia obývačky.


Čo všetko môžete vybaviť na diaľku?

● otvoríme vám účet

● poistíme vás

● poskytneme vám spotrebný úver

● vytvoríme vám osobný finančný plán

● pomôžeme vám začať s investovaním

● začneme s vami sporiť


Poradíme vám ako na to

Virtuálne stretnutie s vašim osobným poradcom alebo bankárom si dohodnete telefonicky, mailom alebo zaslaním online žiadosti z mobilnej aplikácie či VÚB Internet bankingu. Je na vás, či sa chcete poradiť telefonicky v rámci 24 hodinovej služby Kontakt na čísle 0850 123 000, osobne alebo môžete mať video stretnutie cez MS Teams.

Ak nemáte skúsenosti s videohovorom, vaše deti vám isto radi a rýchlo pomôžu. Ak nepochodíte, tak sa s nami môžete spojiť telefonicky a naši kolegovia vám ochotne pomôžu a poradia ako na to. “Vďaka novým službám na diaľku môžete s bankárom riešiť napríklad aj možnosti investovania, finančného poradenstva alebo konzultovať vašu hypotéku. Následne všetky potrebné podklady dostanete elektronicky a viete ich potvrdiť cez mobilnú aplikáciu alebo internet banking,” hovorí Dana Kondrótová, riaditeľka Odboru štandardní klienti VÚB banky.


Bezpečnosť na prvom mieste

Špecialisti z VÚB banky rozumejú nielen vám, ale aj vašim možným obavám o bezpečnosť citlivých informácií, ktoré väčšinou so svojimi bankármi rozoberáte. Technické a bezpečnostné zabezpečenia však výrazne napredujú. Navyše, ak si zvolíte konzultáciu cez videohovor, počas celého stretnutia budete bankára, s ktorým hovoríte aj vidieť. Online video stretnutie cez MS Teams umožní bankárovi ukázať vám aj všetky potrebné materiály.

Ak nemáte čas alebo jednoducho nemôžete odísť z domu, banka na diaľku je pre vás najlepšie riešenie. Navyše neustále rozširujeme služby, ktoré dokážete vybaviť z vašej obývačky alebo počas prestávky v práci bez toho, aby ste museli navštíviť pobočku.

chyba