Vieme, ako vás budúcnosť nezaskočí

Nakupujeme, platíme, podpisujeme, komunikujeme s ľuďmi či lekárom online na diaľku. Vždy však budú na svete aj ľudia, ktorým ľudský kontakt chýba. Stále tu zostanú aj situácie, kedy to online jednoducho nejde. Trend je však jasný a jasné sú aj výhody, prečo je to tak: netreba nikam chodiť, čakať, tlačiť papiere a podpisovať. Vybavovať veci na diaľku je praktické a pohodlné, navyše šetríte svoj čas.

08.03.2021 00:00
Foto: Dominika Behúlová
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať

V dnešnej dobe komunikácia na diaľku už nie je len pre zaneprázdnených ľudí, ktorým práca neumožňuje si vybaviť svoje veci počas bežnej otváracej doby. Je to totiž bezpečné, pohodlné a zvládne to naozaj každý. Prebiehajúca pandémia veľa urýchlila, pretože ponúkla ďalšiu dôležitú výhodu: bezpečnosť a zdravie zákazníkov.

Urobte si poriadok vo financiách

Odborníci sa zhodujú, že aspoň raz do roka by sme si mali skontrolovať nastavenia svojich finančných produktov vrátane poistenia. Nemusíte sa však spoliehať len na seba, bankoví špecialisti vám s tým pomôžu – zanalyzujú vaše výdavky, nájdu zdroje úspor a zároveň vám pripravia plán. VÚB prináša svojim klientom unikátnu bezplatnú službu Osobný finančný plán. Vďaka nej sa môžete dopracovať k finančnej rezerve, ktorá vám pomôže aj v neočakávaných životných situáciách.

Komunikujte so svojím bankárom online

VÚB banka ponúka jednoduché a praktické riešenie, vďaka ktorému môžete využívať bezplatné poradenstvo aj online. Bezpečnosť je aj v tomto prípade na prvom mieste. Ak uprednostňujete telefonický hovor, vaša ochrana bude zabezpečená prostredníctvom nahrávania hovorov.

V prípade, že preferujete online stretnutie, bankový poradca sa s vami spojí cez MS Teams, ktorý spĺňa všetky požiadavky bezpečnej komunikácie. Jednou z výhod online stretnutia je, že bankový poradca vám vie okamžite ukázať všetky potrebné materiály a môžete o nich hneď diskutovať. V prípade, že nemáte skúsenosti s online stretnutiami, bankár vám poradí aj s technickým pripojením.

Foto: Dominika Behúlová
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať

Ako to teda funguje s bankou na diaľku?

V prípade, ak je z vašej strany potrebné dokladať dokumentáciu, ako napríklad v prípade posúdenia žiadosti o bezúčelovú VÚB pôžičku, jednoducho priložíte fotokópie priamo do elektronickej žiadosti.

Žiadosť sa po odoslaní dostane na pobočku, prípadne priamo k vášmu osobnému bankovému poradcovi a ešte v rámci toho istého dňa sa vaša požiadavka rozpracuje. Navyše už nikdy nebudete zháňať papiere k vašej pôžičke či investícii, pretože všetku dokumentáciu budete mať “odloženú” priamo v mobilnej aplikácii či Internet bankingu.

chyba