Jobfair pre stredoškolákov "Kam po strednej" v 6 krajských mestách

Končiaci stredoškoláci sa na výstave stretnú so svojimi budúcimi zamestnávateľmi. Diskutovať môžu o pracovných príležitostiach, benefitoch firmy, plate alebo firemnej atmosfére a kolektíve.

18.12.2018 00:00
Kam po strednej, PR článok, reklama, nepoužívať

Moderná prezentačná výstava je predovšetkým pre končiacich stredoškolákov, ktorí potrebujú vedieť poradiť, ako správne vykročiť „do života“. Zamestnávatelia, recruiteri a HR špecialisti majú v piatich krajských mestách na Slovensku možnosť prezentovať nielen svoju firmu, ale informovať o podmienkach prijatia do zamestnania či finančné aj nefinančné benefity firmy.

Jobfair Kam po strednej sa aj tento rok organizuje v šiestich krajských mestách. Začína sa v Trnave (29.1.2019), potom v Nitre (30.1.2019) a Žiline (31.1.2019). Ďalší týždeň pokračuje v Banskej Bystrici (5.2.2019), v Prešove (6.2.2019) a končí sa v Košiciach (7.2.2019). Minulý rok navštívilo roadshow takmer 10 000 študentov.

Prečo Jobfair „Kam po strednej“?

Jedinečná príležitosť ponúka firmám nájsť svojich budúcich zamestnancov a zároveň končiacim študentom stretnúť sa s firmami naživo. Igor Holéczy z Národného kariérneho centra upresňuje: „Vieme, že študenti posledných ročníkov riešia v tomto období zásadné otázky o svojej budúcnosti. Chceme im pomôcť v zodpovedaní dôležitých otázok.“ Študenti na podujatí tak môžu zistiť a nahliadnuť do sveta potenciálneho zamestnávateľa či firmy, spýtať sa, ako funguje kolektív, firemná kultúra, pracovná náplň či iné možnosti, ktoré ho samého zaujímajú.

Partnerom spoločnosti je personálna agentúra Adecco, ktorá pre študentov pripravila zaujímavý program zameraný na zvládnutie pohovorov a praktických rád, ako získať zamestnanie.

Bližšie informácie nájdete na http://www.kampostrednej.sk/
Organizátorom podujatia je Národné kariérne centrum www.narodnekariernecentrum.sk

Foto: PR servis
Kam po strednej, PR článok, reklama, nepoužívať
Foto: PR servis
kam-na-vysku, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba