Canadian Bilingual Institute – jazyková škola dostupná pre všetkých

V centre mesta Bratislava – priamo na jednej z najfrekventovanejších ulíc - už viac ako 16 rokov sídli jedna z najúspešnejších jazykových škôl na Slovensku – Canadian Bilingual Institute. Vo svojom portfóliu ponúka výučbu tak klasických svetových jazykov ako anglický, nemecký, francúzsky, taliansky, španielsky, ruský a, samozrejme, slovenčinu pre cudzincov, avšak pre náročných dokáže bez problémov zabezpečiť aj výučbu „exotických“ jazykov, akými sú napríklad japončina, čínština, či holandština.

08.01.2018 08:00
Henry-CBI

V prospech tvrdenia, že je dlhoročné pôsobenie tejto jazykovej inštitúcie na slovenskom trhu mimoriadne úspešné, hovoria aj čísla: bránami Canadian Bilingual Institute prešlo viac ako 25 000 študentov a vyše 400 lektorov v 7000 skupinových, individuálnych a semi-individuálnych kurzoch dovedna odučilo viac ako 320 000 hodín.

„Tento úspech by však nebol možný bez skvelých lektorov a úžasného manažérskeho a akademického tímu,“ vyjadril sa zakladateľ a riaditeľ Canadian Bilingual Institute Henry Silva. „Som veľmi rád, že sa nám podarilo preklenúť ťažké roky krízy, kedy najmä vo firmách bola výučba cudzích jazykov takmer úplne pozastavená. Som nesmierne hrdý na to, že sme si počas celej histórie našej existencie udržali status jednej z najkvalitnejších a najmodernejších jazykových inštitúcií nielen v Bratislave, ale aj na Slovensku,“ pokračoval pán Silva. Jeho slová sú naviac podčiarknuté skutočnosťou, že jeho jazyková škola je držiteľom certifikátu kvality a solventnosti.

Prečo sa vlastne pán Silva podujal založiť Canadian Bilingual Institute? „V čase, keď som premýšľal nad tým, v akom smere by som ako prišlý cudzinec mohol začať podnikať, som si uvedomil, že poznám v Bratislave množstvo jazykových škôl, no od rôznych známych som zároveň dostával informácie, že ani jedna z nich nedokáže vyhovieť všetkým ich požiadavkám, či splniť ich nároky na komfort a dostupnosť. Zároveň sa v tom čase zvyšoval počet záujemcov o štúdium, či pobyt v Kanade. Vzhľadom na moje dobré vzťahy s kanadským veľvyslanectvom a kontakty v Kanade, z ktorej pochádzam, som videl možnosť založením Canadian Bilingual Institute pomôcť veľkému množstvu ľudí. To bolo pre mňa obrovskou motiváciou“.

Čo všetko Canadian Bilingual Institute poskytuje? Sú to, samozrejme, kurzy anglického jazyka, nemeckého jazyka, francúzskeho jazyka, španielskeho jazyka, talianskeho jazyka, ruského jazyka a slovenčiny pre cudzincov, avšak na svoje si prídu aj tí, ktorí majú záujem o výučbu obchodného jazyka, inej jazykovej oblasti, či o prípravu na niektorý z jazykových certifikátov. Mimoriadnym benefitom Canadan Bilingual Institute je, že disponuje krásnymi priestormi lokalizovanými priamo v centre mesta. Vďaka tomu je dostupný tak verejnosti, ako aj firmám, ktoré uprednostňujú jazykovú výučbu mimo svojich vlastných priestorov. Organizuje tak skupinové, ako aj individuálne a semi – individuálne kurzy, kurzy pre seniorov, mamičky, deti a mládež. Do Canadian Bilingual Institute však môžu prísť aj uchádzači o zamestnanie, či štúdium v Kanade, ktorým tu vedia poskytnúť pomoc so všetkým, čo pri vybavovaní budú potrebovať.

Jazykové služby však zďaleka nie sú všetkým, čo Canadian Bilingual Institute svojim klientom ponúka. V dnešnej dobe majú mnohé firmy problém s kancelárskymi priestormi, často v nich nie je vhodné miesto na organizáciu školení. Ak aj takými priestormi firma disponuje, uprednostní prenájom priestorov mimo pracoviska, keďže sa jej zamestnanci tak lepšie môžu sústrediť na výučbu.

Prenájmom školiacich priestorov v Canadian Bilingual Institute získate plne klimatizované nadštandardné priestory. K dispozícii máte až 7 miestností s kapacitou 8 až 25 miest, ktoré si môžete prenajať 7 dní v týždni vrátane asistenčných služieb. Absolútnou samozrejmosťou je internet s WiFi pokrytím v celom priestore, flipchart s papiermi a markermi, kopírovanie a farebnej tlače. Tím Canadian Bilingual Institute vám na požiadanie pripraví catering s neobmedzeným množstvom konzumácie studených a teplých nápojov, no a problémom nie je ani zabezpečenie občerstvenia, či celodennej stravy.

Ak ste aj napriek bohatej ponuke Canadian Bilingual Institute nenašli to, čo ste hľadali, profesionálny tím vám na požiadanie vytvorí ponuku šitú vám na mieru. Preto neváhajte a kontaktujte Canadian Bilingual Institute na:

www.jazykove-kurzy-bratislava.com/sk/

chyba