Takto jednoducho získate 60 eur!

Najčastejším a najpoužívanejším produktom banky, ktorý na Slovensku pozná snáď každý, je bankový účet. Chceli by ste ho mať zadarmo a ešte získať aj 60 eur? Poradíme vám, ako na to.

30.05.2023 00:00
VUB, ucet akvizicia,pr Foto:

Každé ušetrené euro je v súčasnej situácii dobré. Vo VÚB banke môžete teraz získať až 100% zľavu z poplatku za vedenie účtu, ak v nej ešte nemáte účet a zriadite si ho online, a to až na 12 mesiacov.

VÚB Účet si môžete zriadiť z pohodlia domova cez Internet banking alebo aplikáciu VÚB Mobil Banking. Ak ešte nie ste klientom VÚB, môžete si zriadiť účet cez web banky, alebo využiť jednoduchší a rýchlejší spôsob otvorenia účtu cez aplikáciu VÚB Mobil Banking. Navyše viete teraz na svoj účet získať odmenu až do 60 eur:

  1. Odmenu 30 eur získate za otvorenie účtu online a nasporenie minimálnej čiastky 50 eur na sporiacom účte – ak tam táto čiastka zostane až do ďalšieho mesiaca. K VÚB účtu máte až 5 sporiacich účtov zadarmo.
  2. Ďalších 30 eur získate za platby Visa kartou cez Apple Pay a Google Pay v sume minimálne 50 eur.

Aj vy si zaslúžite moderný účet, vďaka ktorému budete mať každý deň ľahký prístup k svojim peniazom. Účet si navyše prispôsobíte presne podľa svojich potrieb. Ponuku môžete využiť do 30.júna 2023.

Prenos účtu vybavíme za vás

V prípade, že si plánujete svoj účet preniesť do VÚB z inej banky, stačí prísť do pobočky. Potrebujete k tomu len občiansky preukaz a číslo účtu v doterajšej banke.

Nemusíte sa báť zbytočného vybavovania a straty času, presun trvalých príkazov a inkás vyriešime takisto za vás. Pri presune účtu môžete rovnako získať účet bez poplatku, až na 6 mesiacov, plus odmenu 60 eur. Stačí ak splníte podobné podmienky – nasporíte si minimálne 50 eur na sporiaci účet a peniaze na tomto účte tam zostanú do konca budúceho mesiaca. Zároveň si na sporiaci účet nastavíte trvalý príkaz v minimálnej sume 50 eur. Tieto peniaze vám môžu slúžiť ako rezerva, o ktorej sme sa presvedčili, že je v krízových situáciách nevyhnutná. S využitím programu Odmena za vernosť môžete mať vedenie účtu zadarmo alebo so zľavou aj po skončení vyššie zmienených benefitov.

Študenti pozor! Aj vy teraz môžete získať študentský účet s benefitom až do 60 eur, ak splníte podmienky a zriadite si účet online, alebo s benefitom 30 eur pri zriadení v pobočke po splnení podmienok. Navyše študentský účet môžete mať vo VÚB až do tridsiatky zadarmo.

Podrobnejšie informácie o ponuke účtov a platných benefitoch nájdete na Bankové účty, ktoré môžete mať aj zadarmo | VÚB banka (vub.sk).

chyba