Ako Slováci nakupujú vianočné darčeky?

Čo si budeme nahovárať, Vianoce sú okrem spoločne stráveného času s rodinou aj o darčekoch. Tie by sme však nemali nakupovať bezhlavo, ale dobre si rozmyslieť, čo kupujeme. Paradoxne môže byť aj toto forma, akou môžete ušetriť nemalé peniaze.

30.11.2022 00:00
vub, pr nepouzivat

V dnešnej dobe je zvlášť dôležité, aby sme nemíňali na zbytočnosti, ktoré zostanú v skrini. Hitom tohtoročných Vianoc by mali byť praktické darčeky. Ukazuje sa, že Slováci si potrpia na kvalitu. Radšej nakupujeme menej, no ak nám to naša peňaženka dovolí, kvalitnejšie. Platí to aj v prípade spotrebičov či iného zariadenia v domácnosti.

Ako šetriť so spotrebičmi?

Novými spotrebičmi môžeme usporiť nemalé peniaze za ich prevádzku. Navyše majú často aj množstvo nových vychytávok. Chladnička musí byť zapnutá nonstop, ale premýšľali ste nad tým, koľkokrát máte pustený televízor len ako kulisu? Pri žehlení zase môžete skúsiť vyžehliť jemne vlhkú bielizeň a ušetriť tak energiu za naparovanie, ktoré zvyšuje spotrebu elektriny. Medzi ďalších “žrútov” energie patria práčka, sušička či mraznička.

Ak zvažujete výmenu spotrebiča, no práve teraz sa vám to nehodí, môžete využiť aktuálnu výhodu a nakúpiť tovar cez Quatro so splácaním až o 2 mesiace.

vub, pr nepouzivat

Nakúpte rýchlo a jednoducho

Nakupovanie na splátky je okrem iného aj jednoduché, rýchle a pohodlné. Celý proces nemusí pre väčšinu klientov trvať viac ako 20 minút. Vybrať si môžete v množstve kamenných predajní, ale aj pri nákupe na internete. Počas pandémie sme síce boli okolnosťami nútení nakupovať predovšetkým cez eshopy, až 80% nákupov sme realizovali online. V súčasnosti sa však pomer nakupujúcich cez eshopy znovu zredukoval a vyše 72 % všetkých nákupov cez Quatro je uskutočnených v kamenných predajniach.

Quatro je dlhoročným lídrom v splátkovom predaji s najvyšším trhovým podielom a v súčasnosti patrí do silnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorej súčasťou je aj VÚB banka. Viac informácií získate na www.quatro.sk.

chyba