Vieme, ako môžete získať späť peniaze z nákupu!

Pokazil sa vám televízor, chladnička či práčka? Možno ste sa rozhodli teraz v lete rekonštruovať svoje bývanie a zvažujete väčší nákup do domácnosti. Máme pre vás tip, ako teraz získať späť až 5 % zo svojho nákupu.

22.08.2022 00:00
VUB, pr Foto:

O kreditných kartách si mnohí Slováci myslia, že sú len pre bohatých. Kreditná karta je síce forma úveru, ale ak ju zodpovedne v požadovaný deň splatíte, odmení sa vám. Kreditnú kartu sa skrátka len musíte naučiť používať.

Ak teraz zaplatíte za tovar svojou kreditnou kartou Mastercard Standard, či Šikovnou kartou od VÚB banky, získate zvýšený money back až 5 % na prvú transakciu. Maximálne však do výšky 20 eur, platbu môžete vykonať hlavnou alebo dodatkovou kartou. A je úplne na vás, či ňou zaplatíte cez terminál v predajni alebo na internete. Prvú transakciu však musíte vykonať do 45 dní od schválenia žiadosti. S kreditkou šetríte aj ďalej, z každej ďalšej platby na internete sa vám vráti 1 %.

Získajte výhodné poistenia

Okrem toho získate aj ďalšie zaujímavé výhody, ako napríklad poistenie tovaru zakúpeného v hodnote nad 100 eur a to počas 90 dní proti priamej fyzickej krádeži alebo náhodnému poškodeniu až do výšky 5 000 eur ročne.

Takisto získate aj predĺženie poistnej záruky, čo určite nie je na škodu. Elektronika zakúpená kartou Mastercard Standard je automaticky poistená voči oprave počas 12 mesiacov od skončenia 2-ročnej zákonnej záruky, navyše až do výšky 5000 eur ročne. Jednou z dôležitých výhod je aj možnosť reklamácie platby. Ak za tovar zaplatíte a nie je vám doručený, prípadne vám obchodník nechce vrátiť peniaze, napíšete do banky reklamáciu a tá vám ju následne pomôžeme vyriešiť.

Kreditka nie je drahá

Jedným zo zaužívaných predsudkov je predstava, že za kreditné karty sa platia vysoké mesačné poplatky. Kreditku Mastercard World od VÚB môžete mať bezplatne. Až 100 % zľavu z mesačného poplatku získa každý, kto ju použije mesačne na platby v hodnote minimálne 700 eur. Navyše s kreditnou kartou nepoužívate vlastné peniaze na platenie, ale peniaze banky a to bezúročne až po dobu 43 dní. V prípade odcudzenia, či zneužitia karty, tak neprídete o svoje financie. Banka za vás vybaví aj prípadné reklamácie nedodaných služieb a tovarov.

Financie máte vo svojich rukách

Kreditnú kartu máte navyše stále pod kontrolou. Nemusíte mať dokonca žiadne obavy zo sledovania termínu splatnosti, pretože vďaka automatickej splátke sa vaša kreditná karta v správny deň uhradí z vášho VÚB Účtu. V mobilnej aplikácii alebo pomocou internet bankingu si môžete nastaviť limity na platby, kartu zablokovať či pridať ju do Google Pay a Apple Pay. Okrem Mastercard Standard ponúka VÚB banka aj kreditnú kartu Mastercard World a Šikovnú kartu.

chyba