Chcete účet pre seba alebo svoju rodinu zadarmo na 18 mesiacov? Pozrite sa, ako na to!

Online nákupy, online práca či online škola. Za uplynulé 2 roky sme sa presunuli do virtuálneho priestoru oveľa rýchlejšie ako by sme si kedy pomysleli. Mnohé z činností, na ktoré sme boli zvyknutí, sme zrazu riešili z domu. A nebolo to len o obmedzení fyzického kontaktu, ale je to aj oveľa pohodlnejšie a rýchlejšie.

02.06.2022 00:00
VUB, pr, nepouzivat Foto:

Vedeli ste, že dnes už nemusíte chodiť do banky ani pri založení účtu? Všetko vybavíte z pohodlia domova, či práce, kedykoľvek vám to vyhovuje a navyše zadarmo. Na založenie VÚB Účtu, Internet bankingu či VÚB Mobil bankingu teraz nepotrebujete ísť osobne na pobočku. Stačí ak si stiahnete aplikáciu VÚB Mobil banking a pohodlne si zriadite tieto služby online. Pre VÚB Účty zriadené do konca júna online cez Internet alebo Mobil banking navyše platí špeciálny benefit – bezplatné vedenie VÚB Účtu na 18 mesiacov. Okrem VÚB Účtu si takto viete vybaviť napríklad aj úver.

VUB, pr, nepouzivat

Samotný postup je skutočne veľmi jednoduchý a využívajú sa pri ňom tie najmodernejšie technológie. Po stiahnutí aplikácie VÚB Mobil banking následne vašu totožnosť overíme prostredníctvom naskenovaného dokladu a tvárovej biometrie (fotografie tváre).

Všetky dokumenty podpíšete rýchlo a jednoducho zadaním štvormiestneho mobilného PINu, ktorý si sami zvolíte priamo v mobilnej aplikácii. Nemusíte nikam chodiť, ani čakať na kuriéra. Svoj nový VÚB Účet môžete začať využívať hneď po elektronickom podpise potrebnej dokumentácie priamo v aplikácii. Celý proces vybavíte za pár minút, pohodlne, odkiaľkoľvek.

Viac sa o celom procese dozviete na www.vub.sk/…ng/biometria

chyba