Máme návod, ako už neprídete o zárobok!

Na prijímanie platieb od zákazníkov vám postačí už len mobilný telefón!

01.07.2021 00:00
mastercard, Pr článok, reklama, nepoužívat Foto:

Na Slovensko prichádza terminál v mobile – aplikácia, ktorá zmení váš smartfón na platobný terminál.

Vyhovieť zákazníkom a umožniť im bezhotovostné platby je dnes prioritou pre väčšinu obchodníkov. Výnimkou nie je ani Roman Pikaly, ktorý stojí za projektom NABIBAJK. “O sieti nabíjacích staníc pre elektrobicykle som uvažoval už pred troma rokmi, do reality ich uviedla až pandémia. Ponúkame nabíjacie stanice s jedinečným riešením výmenných káblov. V praxi to znamená, že cyklista nemusí viac so sebou nosiť ťažkú a neskladnú nabíjačku, stačí mu doslova jeden kábel, ktorým sa pripojí,” vysvetľuje Roman Pikaly, ktorého víziou je vybudovať trvalo udržateľnú sieť nabíjacích staníc po celom Slovensku. Súčasťou unikátnej siete môžu byť okrem hotelov či chát napríklad aj obce alebo akékoľvek subjekty cestovného ruchu.

Foto: NABIBAJK
mastercard2

Terminál v mobile vyrieši problémy s platením

Terminál v mobile je jednoduchá aplikácia, ktorú si pochvaľuje aj majiteľ siete nabíjacích staníc. Aplikáciu GP tom využívame najčastejšie v teréne, keď u zákazníka inštalujeme nabíjaciu stanicu a on sa v tej chvíli rozhodne, že by ju chcel o niečo doplniť. Väčšina zákazníkov chce za doplnkové služby platiť bezhotovostne, terminál v mobile je pre nás ideálny, pretože nemusíme nosiť ďalšie zariadenie a požadovanú službu vieme hneď predať,” hovorí Roman Pikaly.

Foto: GP
mastercard3

Nové moderné riešenie terminál v mobile prináša na Slovensko spoločnosť Global Payments v spolupráci s Mastercard, ktorý podporuje inovatívne riešenia. Je určená pre tých, pre ktorých je prevádzka platobného terminálu pridrahá. Bez akýchkoľvek vstupných či mesačných poplatkov za prenájom viete ponúknuť zákazníkom možnosť platiť kartou alebo mobilom len za poplatok za transakciu.

Pre koho je terminál v mobile výhodný?

● farmári s predajom z dvora s nepravidelným predajom

● remeselníci, ktorí predávajú svoje výrobky na trhoch

● opravári

● kuriéri a taxikári

● lekári a maséri

● kozmetičky a pedikérky

● a mnohí ďalší podnikatelia

Terminál v mobile je jednoduchá aplikácia, s ktorou sa vaši zamestnanci rýchlo zoznámia. Nepotrebujete množstvo školení, stačí zavolať špecialistovi z Global Payments, ktorý vám rýchlo a najmä odborne vysvetlí detaily unikátneho terminálu v mobile.

Jednoduchá inštalácia

  • Aplikácia zmení váš mobilný telefón na platobný terminál.
  • Stačí vám smartfón s Androidom 8 a vyšším.
  • Kontaktujte Global Payments a následne si stiahnite aplikáciu GP tom, alebo si stiahnite aplikáciu a zaregistrujte sa online.

Viac info nájdete na www.globalpayments.sk, prípadne zavolajte našim špecialistom na infolinku +421 222 121 2­22 v pracovné dni od 9:00 do 17:00, kde vám ochotne a odborne vysvetlíme všetky detaily a zodpovieme akékoľvek otázky ohľadne inovatívneho terminálu v mobile. Poradia vám i v ktorejkoľvek pobočke Slovenskej sporiteľne.

chyba