Malí chovatelia už o zákazníka a zárobok nikdy neprídu

Predávate na trhovisku a zákazník chce zaplatiť kartou či smartfónom, no vy nemáte platobný terminál? Na to, aby ste predišli takýmto situáciám, vám stačí len mobilný telefón!

03.06.2021 00:00
GP, Pr článok, reklama, nepoužívať Foto:

Platby kartou či mobilom sú bežnou súčasťou našich životov. Pomaly, ale isto vytláčajú platbu hotovosťou. Umožniť zákazníkom bezhotovostné platby je dnes skutočne jednoduché: stačí, ak si do smartfónu stiahnete aplikáciu GP tom – terminál v mobile – a váš telefón sa zmení na terminál pre platbu kartou či mobilom.

Najjednoduchší spôsob ako získať zákazníkov

Rodina Kovácsovcov z okresu Komárno chová husi už 15 rokov. Vyhlásená kvalita ich husí lákala zákazníkov na predaj priamo z dvora. Aj vďaka možnosti bezhotovostnej platby, mohli rozšíriť predaj na trhoviskách a spustiť rozvážanie vlastnou chladiarenskou dodávkou každý víkend priamo k zákazníkom domov.

“Kým sme neobjavili službu terminálu v mobile, nemali sme inú možnosť ako prijímať platby v hotovosti. Mnohokrát sme tak bohužiaľ prišli o zákazníka. Akonáhle sme si stiahli do mobilu aplikáciu, zrýchlili sa nám rozvozy a rástli počty objednávok. Overilo sa nám, že stále viac zákazníkov chce platiť kartou, mobilom alebo trebárs hodinkami. Terminál v mobile nám pomohol vyhovieť našim klientom a predať viac,” hovorí chovateľ Ján Kovács.

Vďaka terminálu v mobile predáte oveľa viac!

Nové inovatívne riešenie terminál v mobile, s ktorým na Slovensko prichádza spoločnosť Global Payments v spolupráci s Mastercard, je naopak skvelé riešenie pre tých, pre ktorých je prevádzka terminálu pridrahá. Bez akýchkoľvek vstupných či mesačných poplatkov za prenájom tak ponúknete svojim zákazníkom možnosť platiť hodinkami, kartou alebo mobilom.

Ako sa používa?

Spustíte aplikáciu, navolíte sumu, prípadne doplníte číslo objednávky na jednoduchšiu administráciu vašich platieb. Po zaplatení dodáte mobilné číslo alebo email zákazníka, na ktorý mu príde elektronické potvrdenie o platbe. Cez aplikáciu pošlete potvrdenie aj zákazníkom, ktorí platia v hotovosti.

Jednoduchá inštalácia

  • Aplikácia zmení váš mobilný telefón na platobný terminál.
  • Stačí vám smartfón s Androidom 8 a vyšším.
  • Kontaktujte Global Payments a následne si stiahnite aplikáciu GP tom, alebo si stiahnite aplikáciu a zaregistrujte sa online.
  • Poradia vám i v ktorejkoľvek pobočke Slovenskej sporiteľne.

Pre koho je výhodný terminál v mobile?

  • farmári s predajom z dvora
  • remeselníci, ktorí predávajú svoje výrobky na trhoch
  • opravári
  • kuriéri a taxikári
  • lekári a maséri
  • kozmetičky a pedikérky
chyba