Tomuto neuveríte, upratovať môžete aj online!

Mnoho Slovákov si chce zachovať zvyky, ktoré sa pred rokom stali vynútenou súčasťou našich životov. Jedným z nich je kvalitný time management. Okrem správneho manažovania času je však rovnako dôležité aj kvalitné manažovanie financií. A na to si mnohí bez pomoci netrúfajú.

10.05.2021 00:00
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Správne a kvalitné manažovanie vlastných financií chce predovšetkým čas a neustále prehodnocovanie možností a ponúk. Odborníci z VÚB sú aj pre takéto prípady bezplatne k dispozícii s unikátnou službou Osobný finančný plán. “Bankoví poradcovia z VÚB vám odborne poradia, zanalyzujú vaše výdavky a spolu s vami nájdu zdroje úspor. A to aj vďaka know how silnej bankovej skupiny. Dôležité je skontrolovať si aj nastavenie finančných produktov vrátane poistenia, skrátka spraviť si plán,” hovorí Dana Kondrótová, riaditeľka Odboru štandardní klienti VÚB banky.

Upracte si online

Spolu s osobným bankárom alebo bankovým poradcom si môžete upratať vo svojich financiách dokonca online! Stačí, ak sa vopred dohodnete na videohovore cez MS Teams. Podľa prieskumu VÚB banky až 65% klientov uprednostňuje online komunikáciu prostredníctvom videobankingu.

Uplynulý rok zmenil množstvo našich návykov. Už len 22% klientov VÚB uvádza, že preferuje osobné stretnutie v pobočke. Drvivá väčšina opýtaných (až 72%) sa k videohovorom pripája prostredníctvom počítača či notebooku, mobilný telefón využíva necelých 25% klientov. Tablet na konzultácie s bankou využívajú necelé 3% zákazníkov.

“Klienti oceňujú najmä fakt, že vďaka možnosti komunikovať na diaľku šetria čas potrebný k návšteve pobočky. Bankový poradca môže jednoducho a rýchlo ukázať klientovi všetky podklady cez zdieľanú obrazovku svojho počítača,” dodáva Dana Kondrótová z VÚB.

Kvalitný time management

Víkendy a čas po pracovnej dobe chceme viac tráviť so svojimi najbližšími alebo v prírode. Aj to je jedným z dôvodov, prečo sa dnes snažíme čo najviac vecí vybaviť počas pracovných dní. Na online konzultácie využívame prestávky v práci alebo čas medzi dvoma pracovnými stretnutiami.

Prieskum VÚB takisto ukazuje, že takmer 49% opýtaných preferuje videostretnutie s poradcom v pracovné dni medzi 12. a 17. hodinou. Dopoludňajšie časy na vybavovanie finančných záležitostí uprednostňuje necelých 23% opýtaných.

Osobný finančný plán od VÚB banky

  1. Dohodnite si stretnutie so zamestnancom banky cez videohovor alebo telefón.
  2. Spíšte si finančné produkty, ktoré máte – zamyslite sa, do akej miery ich využívate. Bankár vám poradí, či by ste z nich vedeli získať ešte viac.
  3. Pripravte si všetky poistné zmluvy – pomôžeme vám skontrolovať, či máte poistenie správne nastavené.
  4. Približne po hodine budete mať jasnejšiu predstavu o svojich financiách a plán šitý na mieru.
chyba