Ak plánujete kúpiť nové auto, na toto nezabudnite

Nákup auta patrí k investíciám, ktoré by sme mali robiť premyslene. Okrem základných otázok, či budeme kupovať nové, jazdené, elektromobil alebo veľké rodinné auto, je dôležité premyslieť aj spôsob financovania.

03.05.2021 00:00
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Kúpa auta patrí k investíciám, na ktoré sa pripravujeme dlhšiu dobu. Väčšina z nás by rada financovala aspoň časť ceny auta “zo svojho”, no pri množstve výdavkov je väčšinou problém nájsť rezervu. Odborníci z VÚB aj pre takéto prípady pripravili unikátnu službu Osobný finančný plán, vďaka ktorej vám zadarmo pomôžu upratať si financie tak, aby sa vaše túžby mohli stať časom skutočnosťou.

“Bankoví poradcovia z VÚB vám bezplatne a odborne poradia, zanalyzujú vaše výdavky a spolu s vami nájdu zdroje úspor. A to aj vďaka know how silnej bankovej skupiny. Dôležité je skontrolovať si aj nastavenie finančných produktov vrátane poistenia, skrátka spraviť si plán,” hovorí Dana Kondrótová, riaditeľka Odboru štandardní klienti VÚB banky.

Osobný finančný plán od VÚB banky

  1. Dohodnite si stretnutie so zamestnancom banky cez videohovor alebo telefón.
  2. Spíšte si finančné produkty, ktoré máte – zamyslite sa, do akej miery ich využívate. Bankár vám poradí, či by ste z nich vedeli získať ešte viac.
  3. Pripravte si všetky poistné zmluvy – pomôžeme vám skontrolovať, či máte poistenie správne nastavené.
  4. Približne po hodine budete mať jasnejšiu predstavu o svojich financiách a plán šitý na mieru.

Aj naďalej komunikujme na diaľku

Hoci sa život pomaly vracia do normálu, aj naďalej je dôležité myslieť na bezpečnosť a čo najviac záležitostí riešiť online. So svojím bankárom alebo ktorýmkoľvek poradcom môžete komunikovať aj z pohodlia vašej obývačky. Stačí, ak sa vopred dohodneme na spoločnom telefonáte alebo videohovore cez MS Teams. Okrem bezpečnosti navyše šetríte aj čas, ktorý by ste potrebovali na cestu do pobočky.

chyba