Ako šetriť pri online nákupoch počas pandémie?

Pandémia koronavírusu nás zasiahla všetkých a trvá už viac ako rok. Okrem následkoch na životoch, má následky aj ekonomické. Aj počas pandémie sa však dá šetriť pri online nákupoch. Je to skutočné jednoduché. Poradíme vám ako na to!

30.03.2021 00:00
White press, pr clanok, reklama, nepouzivat

Portál Tipli.sk vám ponúka viaceré možnosti šetrenia pri nákupoch na internete. Tým hlavným je cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu prostredníctvom Tipli. Stačí len prekliknúť na váš obľúbený eshop cez Tipli.sk, nakúpiť tak ako normálne a následne si pozrieť váš účet. V ponuke nájdete viac ako 500 najznámejších obchodov ako napríklad AliExpress s cashbackom až 10 % alebo Bonprix, kde získate naspäť až 5 % z vašej objednávky.

Prečo to funguje?

Ak si kladiete otázku prečo to funguje, tak nie ste sami. Vysvetlenie a princíp fungovania Tipli je jednoduchý a férový. Tipli uzavrie spoluprácu s eshopom, kedy za privedenie zákazníka na ich stránku a následný nákup, získa dohodnutú províziu. Potom sa s dosiahnutou províziou s vami spravodlivo rozdelí. Nie je za tým žiadna mágia a ani klamstvo. Iba možnosť ušetriť. Férovo a pre všetkých!

Na Tipli nájdete zozbierané aj všetky akcie, zľavy a výpredaje. Tím Tipli ich pre vás každý deň aktualizuje, aby ste v ponuke vždy našli iba to najlepšie. Hľadáte zľavy na kozmetiku, výpredaj parfémov alebo skôr lacné knihy na spríjemnenie karantény? Na Tipli pre vás máme úplne všetko. Zostaňte v pohodlí domova, správajte sa zodpovedne a dodržujte nariadenia. Nakupovať a šetriť sa dá aj online vďaka Tipli.

Ďalšou možnosťou ako ušetriť sú letáky. Určite si pravidelne prezeráte papierové letáky z rôznych obchodov. Čo tak ale okrem svojej peňaženky šetriť trochu aj prírodu? Prezrite si online letáky na Tipli! Nájdete tu všetky najlepšie akcie. Tesco leták, Kaufland leták, Lidl leták ale aj Pepco leták a mnohé ďalšie. Tipli vám prináša jedinečnú príležitosť prezrieť si všetky online letáky pokope na jednom mieste. Zadarmo a dokonca aj bez povinnosti registrácie.

Navštíviť Tipli sa určite oplatí všetkým. Je už len na vás, či využijete všetky ponuky, alebo sa budete vracať iba kvôli cashbacku, či letákom. Zo širokej ponuky si však zaručene vyberiete. Mimoriadne populárny je aj obchod Takko, kde nájdete tú najnovšiu módu za super ceny s expresným doručením. Nezúfajte, že sú obchody s oblečením dlhodobo zatvorené. Vyberte si oblečenie online a šetrite pri každej objednávke. Nemusíte sa naozaj obávať! Väčšina obchodov totiž poskytuje možnosť vrátenia tovaru, v prípade, že vám nesadne veľkosť úplne zdarma. Tak hor sa nakupovať!

chyba