Takto si zabezpečíte lepšiu budúcnosť

Odborníci sa zhodujú, že dobrý spôsob ako byť aj v ťažkých časoch aspoň trochu optimistický, sú myšlienky na budúcnosť. Zároveň je dôležité mať pevnú pôdu pod nohami.

08.02.2021 00:00
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Vysnívaná dovolenka pri mori, stretnutia s rodinou či priateľmi alebo oddych na záhradke. Každému z nás chýba niečo iné, no spoločne si prajeme, aby sa zas všetko čím skôr vrátilo do normálu. Myslieť na budúcnosť je dôležité, no rovnako dôležité je byť na budúcnosť pripravený. VÚB preto prináša svojim klientom unikátna služba Osobný finančný plán.

Vďaka nemu sa postupnými krokmi dopracujete nielen k vysnívanej dovolenke, víkendovej chate, či autu, ale aj k finančnej rezerve, ktorá vám práve v ťažkých a neočakávaných časoch môže mimoriadne pomôcť. Celú službu navyše máte zadarmo. “Bankoví poradcovia z VÚB vám bezplatne a odborne poradia, zanalyzujú vaše výdavky a spolu s vami nájdu zdroje úspor. A to aj vďaka know how silnej bankovej skupiny. Dôležité je skontrolovať si aj nastavenie finančných produktov vrátane poistenia, skrátka spraviť si plán,” hovorí Dana Kondrótová, riaditeľka Odboru štandardní klienti VÚB banky.

Blíži sa obdobie konca odkladu splátok

Určite sa zhodneme, že ťažké časy prežívame práve teraz. Nikto z nás si ešte pred rokom nevedel predstaviť situáciu, ktorú zažívame už dlhé mesiace. Sme si vedomí toho, že niektorých z nás zasiahla kríza mimoriadne tvrdo. Preto aj keď sa vám končí obdobie odkladu splátok a vy stále nedokážete splácať hypotéku, komunikujme spolu a určite budeme hľadať riešenie šité na mieru vašej situácii.

Nechoďte nikam – sme k vám blízko

Keďže nám záleží na vašej bezpečnosti, veľa úkonov vieme spolu vybaviť pohodlne z domu. Stačí ak sa s nami dohodnete a môžeme si prejsť vaše požiadavky cez telefón. Ak nám zavoláte priamo z mobilnej aplikácie, vieme vás nielen identifikovať, ale aj autentifikovať. V prípade, že preferujete “osobnejšiu” komunikáciu, môžeme sa spolu vidieť cez videohovor v službe MS Teams. Ušetríte tak nielen čas, ktorý by ste potrebovali na cestu na pobočku, ale svojím prístupom podporujete úspešné zvládnutie pandémie. Navyše je vhodné aspoň raz do roka pozrieť sa na svoje financie a začiatkom roka z toho môžete spraviť pravidelnosť.
 

Foto: Dominika Behúlová
VUB, PR článok, reklama, nepoužívať

Osobný finančný plán od VÚB banky

  1. Dohodnite si stretnutie so zamestnancom banky cez videohovor alebo telefón.
  2. Spíšte si finančné produkty, ktoré máte – zamyslite sa, do akej miery ich využívate. Bankár vám poradí, či by ste z nich vedeli získať ešte viac.
  3. Pripravte si všetky poistné zmluvy – pomôžeme vám skontrolovať, či máte poistenie správne nastavené.
  4. Približne po hodine budete mať jasnejšiu prestavu o svojich financiách a plán šitý na mieru.
chyba