Koniec strateným gastrolístkom. Prichádza CALLIO BONSY

Spoznajte kartu CALLIO BONSY, ktorá nahrádza klasické gastrolístky, eviduje dochádzku zamestnancov a ich benefity či využitie rekreačného príspevku. Áno, nepotrebujete už desiatky kariet, stačí vám jedna. Zamestnancom šetrí miesto v peňaženke a zamestnávateľom znižuje náklady o desiatky percent.

17.02.2020 00:00
CEN, PR článok, nepoužívať Foto:

CALLIO BONSY prichádza s unikátnou technologickou inováciou – univerzálnou zamestnaneckou kartou. Zamestnanec dostane na kartu limit, ktorý môže míňať na rôzne účely. Zamestnávateľ má zasa vďaka jedinečnému informačnému systému o všetkom prehľad.

Aktivuješ a platíš

Pri karte CALLIO BONSY sa zamestnancovi z limitu odpočítava presná suma, nemusí tak nič doplácať a ani dopočítavať presnú sumu pri platení, ako napríklad pri klasickom gastrolístku. Pri použití karty pípnete na platobnom termináli a všetko je vybavené. Aktivácia CALLIO BONSY karty je administratívne nenáročná a pre zamestnanca je jej použitie jednoduché, pohodlné a bezpečné. Pri strate papierového gastrolístka už jeho hodnotu nenahradíte, kartu CALLIO BONSY v prípade straty zablokujete a požiadate o náhradnú.

Pri karte CALLIO BONSY sa zamestnanec sám rozhoduje, na čo minie limit podľa účelu použitia od zamestnávateľa. 100 EUR môžete využiť na návštevu fitness centra, nákup obľúbenej knihy či relaxačnú masáž. Za pár rokov značka CALLIO vybudovala širokú sieť prevádzok, kde kartu CALLIO BONSY akceptujú. Najnovšie prevádzky upravujú svoje pokladničné systémy dokonca tak, že presne určujú spôsob využitia, čo sa inou formou (napríklad platbou hotovosti) nedá zabezpečiť.

Máte firmu? CALLIO BONSY má pre vás ďalšie výhody

Pre zamestnávateľov a majiteľov firiem karta CALLIO BONSY šetrí náklady na administratívu a čas, ktorý by ste inak strávili zabezpečovaním jednotlivých aktivít pre zamestnancov. Systém obsahuje funkciu, ktorá automaticky sleduje čerpanie príspevkov na stravu, rekreáciu aj ostatné benefity. Tieto informácie môže zamestnávateľ jednoducho vložiť do svojho mzdového systému. Rovnako nie je potrebné evidovať samostatné karty pre dochádzku, špeciálne prístupy do rôznych častí podniku a podobne. Firmy, ktoré už nasadili systém CALLIO BONSY ušetrili mesačne niekoľko tisíc EUR na nákladoch tohto typu.

Ak máte záujem o CALLIO BONSY alebo máte doplňujúce otázky, navštívte https://www.bonsy.eu/ alebo volajte 02/32 77 37 37.

chyba