Získajte peniaze z každého nákupu online

Vyhľadávate sezónne výpredaje alebo kupóny, len preto, aby ste ušetrili? Šetrenie ale nemusí byť také zložité. Tipli ponúka riešenie, je ním cashback.

06.02.2020 09:29
Tipli, PR článok, nepoužívať Foto:

Ušetrite v každom obchode

Cashback je zázračným prostriedkom, vďaka ktorému ušetríte pri každom vašom nákupe online. Je to doslova „získanie peňazí späť“ z vašich nákupov. Možno vám to znie neuveriteľne a hľadáte v tom háčik, no nie je nič jednoduchšie. Stačí prostredníctvom Tipli nakúpiť v jednom zo svojich obľúbených obchodov a Tipli vám vráti časť peňazí, ktoré ste utratili, späť na váš účet.

Foto: PR servis
Tipli, PR článok, nepoužívať

Ako to funguje

Pýtate sa, prečo by vám nejaký portál vracal peniaze z vášho nákupu? Samozrejme, nie je to len tak. Z cashbacku profitujú všetky tri strany. Vy, obchod v ktorom nakúpite aj Tipli. Vďaka tomu, že portál Tipli privedie nového zákazníka napríklad na stránku Booking.com, získa istú províziu, z ktorej časť získate aj vy vo forme cashbacku.

Foto: PR servis
Tipli, PR článok, nepoužívať

Ako používať cashback

Využívanie cashbacku je veľmi jednoduché. Stačí venovať pár minút registrácii na portál Tipli, vyhľadať si na portáli váš obľúbený obchod, prekliknúť sa cez možnosť „Nakupovať“ a ďalej si prezerať a nakupovať veci v e-shope tak, ako obvykle. Ak si chcete tento postup uľahčiť, Tipli ponúka vlastný doplnok do prehliadača, vďaka ktorému vám už žiadna cashback odmena neunikne.

Koľko môžete ušetriť

Výška cashbacku je v každom obchode iná. Napríklad v obľúbenom obchode s obuvou Deichmann, môžete vďaka cashbacku získať až 4 % vami minutej sumy späť. Naopak v inom obchode, napríklad AliExpress je výška cashbacku až 10 %. Na Tipli nájdete vyše 350 obchodov, v ktorých môžete vďaka cashbacku výhodne nakupovať.

Foto: PR servis
Tipli, PR článok, nepoužívať

Zľavy, kupóny a letáky

Cieľom Tipli je, aby ste ušetrili čo najviac. Práve preto vám okrem cashbacku ponúka aj aktuálne zľavy a kupóny. Kliknite napríklad na Booking.com a zistíte, aké akciové pobyty ponúka a ušetrite vďaka nim a cashbacku ešte oveľa viac.

Okrem zliav a kupónov nájdete na portáli Tipli aj letáky najlepších slovenských obchodov. Chcete vedieť aká akčná ponuka je tento týždeň v obchode Lidl? Stačí sa pozrieť. Odteraz môžete s Tipli šetriť pri každom nákupe a zároveň byť informovaný o všetkých prebiehajúcich akciách a zľavách.

chyba