Viete ako zarobiť na raste trhu kryptomien?

Za posledný mesiac trh s kryptomenami narástol o viac ako 20%. Viete ako do nich investovať tak, aby ste sa nepopálili?

28.01.2020 06:00
Bitcoin, pr clanok, reklama, nepouzivat Foto:

Kryptomien už je viac ako 5000 a ich počet stále rastie. Pre ktorú kryptomenu sa teda rozhodnúť, stačí investovať len do bitcoinu? Odpoveď nie je jednoduchá, no Slováci prišli s veľmi inteligentným a bezpečným riešením, ktoré investovanie do kryptomien výrazne uľahčuje.

Svetový unikát

Pomoc všetkým záujemcom o investovanie do kryptomien ponúka slovenská spoločnosť Fumbi. Ako prvá – a to nielen u nás, ale aj celosvetovo, prináša unikátne riešenie, s ktorým je investovanie do virtuálnych mien bezpečnejšie a jednoduchšie.

Jedinečnosť investovania s Fumbi spočíva vo Fumbi Algoritme. Ten vašu investíciu rozdelí a vytvorí dynamické portfólio, ktoré momentálne tvorí 25 TOP kryptomien. Vďaka svojej dynamike a pravidelným prepočtom algoritmus dokáže kopírovať nielen pohyby jednotlivých kryptomien, ale aj celého trhu. „Naši investori zarábajú na raste trhu ako takého a nie na lokálnych výkyvoch konkrétnych mien. Podľa našich prepočtov má trh s kryptomenami z dlhodobého hľadiska mimoriadny potenciál,“ vysvetľuje Juraj Forgács, zakladateľ a CEO Fumbi.

Viac ako 7000 registrovaných investorov

Fumbi.network je na trhu viac ako rok. Spoločnosť, ktorá sa dosiaľ zameriavala len na slovenský trh, prekročila hranicu 7000 registrovaných investorov a rozširuje svoje služby do Česka a čoskoro aj Poľska. „S veľkým záujmom o náš produkt sa stretávame hneď od jeho spustenia. Pripisujeme to nielen našej ponúkanej službe, ale aj faktu, že sme slovenská spoločnosť, čo u investorov vzbudzuje väčšiu dôveru. Keďže veríme, že trh s kryptomenami v dlhodobom horizonte porastie, dnešní investori majú veľmi dobrý pomer príležitosti a rizika,“ hodnotí situáciu Juraj Forgács.

Stačí aj 50 eur

Fumbi sa neopiera o žiadne podielové fondy, ale o zdieľanú ekonomiku. Investori zapojení v sieti si navzájom pomáhajú udržiavať portfólio zviazané s hodnotou celého trhu kryptomien, a to pri minimálnych nákladoch. Sieť Fumbi je prvá svojho druhu, pretože ponúka investovanie i sporenie v kryptomenách pre širokú verejnosť, a to už pri malej výške vkladu. Začať môžete so sumou už od 50 eur.

Pravidelný audit

Celé investovanie prebieha v jednoduchom a prehľadnom profile, kde vidíte vývoj svojej investície a jej rozdelenie medzi jednotlivé kryptomeny. Spoločnosť Fumbi ako jediná na Slovensku pravidelne podstupuje certifikovaný audit kryptomenových peňaženiek od spoločnosti SGS Slovakia, ktorá je členom celosvetovej skupiny SGS.

Trh sa stále hýbe

Kryptomenový trh je známy svojimi častými pohybmi hore a dole. Niekedy sa môže hýbať aj v rozmedzí desiatok percent. Investovanie do kryptomien je preto vysoko rizikové a v prípade nákupu pri vysokej cene môže dôjsť aj k dlhšie trvajúcej strate. Netreba však v panike predávať, pretože trh sa môže kedykoľvek vrátiť na maximá. Rozumnejšie je preto riziko limitovať už na začiatku primeranou sumou investície. Vo Fumbi je možné nastaviť pravidelné investovanie trvalým príkazom, čím sa nákupná cena v čase priemeruje a pri zhodnotení preváži dlhodobý trend.

Fumbi sa riadi slovenským právom a nevyužíva kolektívne investovanie. Klienti Fumbi zostávajú priamymi a výlučnými vlastníkmi svojich kryptomien.

chyba