Priestor, svetlo, pohoda

Prispôsobiť si bývanie svojim potrebám a prioritám je dnes celkom bežné. Niekto prežije celý život na jednej a tej istej adrese, iný sa sťahuje napríklad podľa toho, aké obdobie života práve prežíva alebo podľa toho, kde dostal pracovnú príležitosť. Nikde nie je napísané, že musíte bývať stále v jednom a tom istom príbytku. Ak vám nevyhovuje a trápite sa, pokojne ho vymeňte. Nuž a ak vám natoľko prirástol k srdcu, že by ste si nevedeli predstaviť bývať niekde inde, aspoň mu doprajte radikálnu zmenu, ktorá ho nielen ozdraví, ale mu aj prinavráti sviežosť a útulnosť.

23.01.2020 10:08
pss, reklama, pr clanok, nepouzivat Foto:

Privítajte zmenu

Niekedy stačí zapojiť fantáziu, poprípade sa poradiť s interiérovým dizajnérom a vo vašom súčasnom byte nájdete viac miesta i svetla, ako by ste očakávali. A možno si to bude vyžadovať stavebný zásah do dispozičného riešenia alebo úplne inú, aspoň o niečo väčšiu nehnuteľnosť. V žiadnom prípade nevešajte hlavu! Ponúk nehnuteľností je na realitnom trhu stále veľa. Vyberajte však takú, ktorá uspokojí potreby všetkých členov rodiny. Každý si predsa zaslúži, aby v nej mal vlastný priestor. Starosti s financovaním nechajte na Prvú stavebnú sporiteľňu.

Na nové alebo len iné

Vďaka PSS môžete svoje vysnívané bývanie postaviť, kúpiť, zrekonštruovať či dotiahnuť do dokonalosti. Pomôžu vám v tom rôzne typy úverov zo stavebného sporenia so založením i bez založenia nehnuteľnosti. Modernizáciu a zútulnenie vášho bývania vám uľahčí úver na vybavenie domácnosti. PSS myslí aj na ľudí z každého kúta Slovenska, preto nastavila úrokovú sadzbu a podmienky tak, aby splátky úverov dosiahli výšku, ktorú zvládnu splácať aj rodiny s nižšími príjmami.

Pre viac pohody

Pohodu a istotu získate aj včasnou prípravou na akúkoľvek zmenu vášho bývania. Na mysli máme finančnú prípravu. Najlepším riešením je uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení. V PSS získate okrem výhod už počas sporenia aj výhodné úverové podmienky v čase čerpania úveru zo stavebného sporenia, ktoré môžete využiť na kúpu alebo výstavbu nového či rekonštrukciu vášho súčasného bývania.

chyba