Mobil banking VÚB útočí na pozíciu najlepšej bankovej aplikácie

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš. Najmä teraz v predvianočnom období, kedy je toho veľa nielen v práci, ale aj doma.

28.11.2018 00:00
hlavna foto

Deň má však stále 24 hodín a vtesnať do neho všetky aktivity je niekedy fyzicky nemožné. Mobilný telefón sa považuje za jeden z najväčších „požieračov“ nášho voľného času. V prípade praktických aplikácií je však výborným pomocníkom, ktorý nám vie čas naopak veľmi ušetriť. Ozaj, a prečo v smartfóne ešte stále nemáte aj banku?

Banku máte vo vrecku 24/7

Pokiaľ si nainštalujete aplikáciu VÚB Mobil Banking nemusia vás trápiť žiadne otváracie hodiny, čakanie na pripojenie sa k počítaču, skrátka nestrácate svoj drahocenný čas. Svoje financie spravujete bez obmedzení 24 hodín denne 7 dní v týždni. Mobil banking zmení váš svet spravovania osobných peňazí na nepoznanie. Je to zároveň aj najlacnejší spôsob správy vašich financií, svet oslobodený od poplatkov a dodatočných výdavkov.

Foto: PR servis
825 pravda app obrazok

Jednoduchá aktivácia a personalizácia

Aplikácia VÚB Mobil Banking je dostupná pre majiteľov telefónov s operačným systémom Android aj iOS. Ak máte pred inštaláciou aplikácie rešpekt, aktivovať vám ju ochotne pomôžu napríklad aj priamo na pobočke. Nemusíte sa však báť, je to absolútne jednoduché.

Platba jedným kliknutím – žiadny problém so Scan & Pay

Vaše faktúry napríklad za elektrinu, plyn, mobil, či nájom zaplatíte kedykoľvek. So službou Scan & Pay môžete zabudnúť na vypisovanie 24-miestneho čísla účtov a ďalšie potrebné údaje platby, mobil si všetko zistí sám – naskenovaním IBAN čísla, prípadne načítaním QR kódu alebo EAN kódu. Sami si zvolíte možnosť podľa údajov na faktúre alebo osobných preferencií.

Mobilná aplikácia Mobil Banking od VÚB je dlhodobo hodnotená ako jedna z najlepších bankových aplikácií na Slovensku. Banka ju pravidelne vylepšuje a upravuje podľa želaní zákazníkov, ktoré neustále monitoruje. Ak ju ešte vo svojom mobilnom telefóne nemáte, určite si ju vyskúšajte. Jej inštalácia a používanie je skutočne jednoduché a vy budete môcť tráviť predvianočný čas podľa vlastných predstáv.

chyba