Vieme bez čoho sa na dovolenke nezaobídete

Vytúžená dovolenka je konečne TU. Ale zopár vecí ste pozabúdali. A chcete si prenajať auto, či dokúpiť výlet. Žiadne stresy, potrebujete jedinú vec - kreditnú kartu.

13.08.2018 08:00
Mastercard MG 1395 800

S kreditnou kartou Mastercard World od VÚB Banky máte vo vrecku veľa výhod – komplexné cestovné poistenie pre seba aj pre 5 členov vašej rodiny, či známych, lacnejšie nákupy aj ceny v reštauráciách a hoteloch a celkom iné – príjemnejšie čakanie v pohodlí špeciálnych salónikov na letiskách. Vďaka Mastercard World máte nepretržitý prístup k finančným prostriedkom, a spolu s Mobile Bankingom aj neustálu kontrolu nad vašimi výdavkami. Zaslúženú dovolenku či výlet do sveta s kreditnou kartou Mastercard World od VÚB banky si užijete. Je to jediná „zlatá“ karta, ktorá získala dva roky po sebe ocenenie Zlatá minca v kategórii Kreditné karty.

Výhodnejšie nákupy a platby

Nákupy počas dovolenky sú výhodnejšie ak platíte kreditnou kartou, vráti sa vám časť z hodnoty minutej sumy späť. A nemíňate vlastné peniaze, ale používate prostriedky banky, až na 43 dní máte peniaze prostredníctvom kreditnej karty na bezhotovostné nákupy k dispozícii bezúročne. Platiť môžete až do výšky schváleného limitu prakticky bez obmedzení. A koľko peňazí získate späť pri platbách s Mastercard World ?

  • do 2% pri platbách v hoteloch, reštauráciách, v kamenných a internetových obchodoch
  • 4% navyše, ak ide o platby v deň vašich narodenín
  • ďalšie zľavy a kupóny za nákupy u vybraných obchodníkov podľa počtu realizovaných transakcií cez vernostný program Mastercard Priceless Specials

Myslite na to, už keď budete platiť letenky, ubytovanie alebo auto na dovolenku.

Pohodlie na letiskách

Výhodou na nezaplatenie je vstup do viac ako 750 letiskových salónikov na 300 letiskách sveta cez program LoungeKey. Na let čakáte v príjemnom priestore s jedlom, vybranými nápojmi, zákuskami či ovocím. K dispozícií je aj Wi-Fi, denná tlač, magazíny či TV. Na letiskách v Prahe a vo Viedni je vstup do VIP salónikov zdarma. Novinkou tejto sezóny je bezplatný vstup do nového salónika na letisku v Bratislave.

Master Card World

Zlatý tip pre dovolenku!

Dôležitým zlatým pravidlom dovolenkára je platiť počas dovolenky kreditnou kartou a hotovosť vyberať z bankomatu debetnou kartou! Nemusíte sa obávať, kartu akceptujú vo všetkých dovolenkových destináciách. Kreditky Mastercard majú vo svete najvyššiu akceptovateľnosť, bez problémov ich môžete používať v 210 krajinách sveta u desiatok miliónov obchodníkov.

chyba