Čísla nepustia: Vďaka OVB si ľudia prilepšia o 29 miliónov eur

Dlhodobé pravidelné investovanie si vyžaduje vlastnosti vrcholového športovca. Disciplínu, vytrvalosť a trpezlivosť. Výsledok však rozhodne stojí za to. V najbližších dvoch rokoch sa o tom presvedčí viac ako 8-tisíc klientov OVB, ktorí si spolu prilepšia o neuveriteľných 29,1 milióna eur.

17.05.2018 08:00
ovb

Patríte medzi tých, ktorí rozumne pred rokmi začali investovať?

Prínos dobrej rady a dlhodobej kvalitnej starostlivosti o financie ľudí sa neukazuje hneď. Zvlášť, ak ide o dlhodobé investovanie. Chce to počkať dlhé roky, ale výsledok každopádne stojí za to. OVB Allfinanz Slovensko je jediný finančný sprostredkovateľ, ktorý sa môže na Slovensku pochváliť 25-ročnou históriou. A vďaka dlhým rokom starostlivosti o klientov aj takzvanými maturujúcimi zmluvami a miliónmi nakumulovaných eur.

O čo ide? Klienti, ktorým finančný sprostredkovateľ OVB pred rokmi nastavil kapitálové alebo investičné životné poistenie, si pri dosiahnutí dohodnutého veku prídu na peknú sumu. V najbližších dvoch rokoch sa presne 8 001 klientov OVB môže tešiť na svoje peniaze. To, že dali na dobre mienenú radu a vydržali dlhodobo investovať, teraz prinieslo svoje ovocie.

„Vďaka starostlivosti finančných sprostredkovateľov OVB sa tisíce ľudí môžu tešiť na dobre zhodnotené vklady. Klienti OVB už v minulých rokoch získali z týchto zmlúv 19 miliónov. Tento a budúci rok je to až 29 miliónov eur. A čísla budú ďalej narastať, keďže kvalitne nastavené zmluvy končia stále väčšiemu počtu klientov. Sme radi, že títo ľudia si vďaka správnemu rozhodnutiu môžu splniť svoje sny. My v OVB sme aj naďalej pripravení pomáhať našim klientom pri tvorbe ich majetku a zhodnocovaní ich investícií,“ hovorí Jaroslav Vonkomer, predseda predstavenstva OVB Allfinanz Slovensko.

Na investovanie nie je nikdy neskoro

Chcete si aj vy nazhromaždiť tisíce eur? Splniť si svoje sny alebo mať dôstojný dôchodok? Je to naozaj jednoduché: stačí kontaktovať svojho finančného sprostredkovateľa OVB alebo nám nechať kontakt na https://www.mojepeniaze.sk/ajvy/. Odborník OVB sa s vami stretne, pomôže vám „upratať“ vaše rodinné financie a pripraví finančný plán. Keďže OVB sa špecializuje na budovanie majetku svojich klientov, súčasťou plánu bude aj dlhodobé investovanie. Ak si dáte poradiť, dočkáte sa o pár rokov aj vy zaslúženej odmeny.

8 001 ľudí získa vďaka OVB zo svojej zmluvy vyplatených 29,1 milióna eur počas najbližších 2 rokov

chyba