Úroková sadzba úveru na bývanie na historickom minime

Denne sa na vás zo všade valia ponuky bánk s neuveriteľne výhodnými podmienkami na financovanie vášho vysnívaného bývania.

27.02.2018 08:00
Couple taking breakfast.

Ako sa však správne rozhodnúť? Vybrať si z ponuky bánk je dnes skutočne tvrdý oriešok. Prednosť dajte stabilnej banke, ktorá na našom trhu pôsobí dlho a jej služby využíva väčšina obyvateľov Slovenska. Znamená to, že jej produkt je pre ľudí dlhodobo atraktívny a výhodný. Takouto bankou je jednoznačne Prvá stavebná sporiteľňa. Súčasní klienti jej zostávajú verní a pribúdajú aj noví a čoraz mladší.

Úver s akciovou ponukou

PSS si váži dôveru, ktorú do nej jej ľudia vkladajú a preto pre nich neustále pripravuje výhodné akcie, ktoré môžu využiť ako súčasní, tak aj noví klienti. Jednou z nich je zníženie úrokovej sadzby k úveru zabezpečeného nehnuteľnosťou až o dve tretiny. Úroková sadzba už od 0,99 % ročne, patrí v súčasnosti k vôbec najnižším na slovenskom bankovom trhu. Vďaka tomuto úveru si môžete vymeniť nielen zariadenie celého bytu, ale aj menší byt za väčší či dokonca za rodinný dom. Pokojne si plánujte aj ďalšie investície. Nemusíte sa obávať, že sa jej výška už o rok zmení. PSS vám mimoriadne nízku úrokovú sadzbu úveru na bývanie zafixuje a teda nezmení po dobu až 5 rokov, nasledujúcich po podpise úverovej zmluvy. Ak ste sa, napríklad, rozhodli rozšíriť svoju rodinu o ďalšieho jej člena a užiť si celú dĺžku materskej a rodičovskej dovolenky, môžete sa spoľahnúť, že PSS svoje slovo dodrží. Pri správnom nastavení parametrov úveru, doby splácania a poistenia, výška splátky bude taká, že ju zvládnete aj z jedného príjmu.

Kedy je ten správny čas vziať si úver?

Hoci aj hneď. Akciová ponuka na úver zabezpečený nehnuteľnosťou s úrokovou sadzbou už od 0,99 % ročne, platí do konca mája tohto roku.

Financie pod kontrolou

Aby ste mali stály prehľad o svojich vkladoch, splátkach, úrokoch či pripísaní štátnej prémie, začnite využívať službu Moja PSS. Po prihlásení sa uvidíte informácie o vašom stavebnom sporení alebo úvere, údaje o stavebnom sporení vašich detí i dôležité informácie o úvere, kde ste spoludlžníkom alebo ručiteľom.

chyba