Quatro Pôžičky prinášajú tipy na veselšiu jeseň od A po Z

Na severe Slovenska je vo vzduchu cítiť jeseň a s príchodom detí do školských lavíc bude horúce leto definitívne už len spomienkou. Jesenné obdobie býva premenlivé, jeden týždeň pochmúrne a upršané, druhý týždeň zase úraduje obľúbené babie leto, počas ktorého sú naše Vysoké Tatry v najkrajšom období.

19.09.2017 08:00
quatro

Rozmýšľate ako si užiť jeseň plnými dúškami? Kam na výlet a čo zažiť? Odporúčame pár tipov, vďaka ktorým budete mať radostnejšiu jeseň. Stačí niekoľko maličkostí alebo niekoľko väčších investícií, ktoré padnú vhod po celý rok…

A – auto na jesenné výlety po zrúcaninách a kaštieľoch

Vezmite si auto a vyrazte po Slovensku. Ak auto nemáte a jeho kúpu zvažujete, jeseň vás možno naštartuje. Bude čas na sviatky ako „dušičky“ alebo „halloween“, kedy všetci necháme priestor spomienkam, rodinným stretnutiam, nostalgii a filmom, ktoré si túto tému prepožičali. Ak budete chcieť zažiť viac, tak navštívte kaštiele, zrúcaniny a choďte po stopách histórie. Vypočujte si strašidelné príbehy grófov, kráľov a ich poddaných… S autom bude cestovanie po Slovensku hračka!

Požičajte si na čokoľvek s Quatro Pôžičkami rýchlo a jednoducho! Nové auto vybavíte aj cez online pôžičku a peniaze získate už do 24 hodín.

D – dron pre iný pohľad na svet, svet z vtáčej perspektívy

Jeseň je tým správnym obdobím na zamyslenie sa a možno krátkodobú zmenu pohľadu na svet. Ďalším tipom ako si užiť radostnejšiu jeseň je kúpiť si niečo netradičné. Neláka vás napríklad dron? Svet z vtáčej perspektívy vo farbách jesene vás môže poriadne nadchnúť! S Quatro Pôžičkami si túto „hračku“ pre dospelých viete kúpiť za nízku mesačnú splátku, hoci aj hneď.

H – hathajóga pre zharmonizovanie tela po horúcom lete

Ak potrebujete spomaliť a nabrať nový dych, dajte sa na cvičenie podľa východných kultúr, ktoré vás nebude stáť veľké peniaze. Na tento špás nepotrebujete veľa – ani veľa financií ani veľa náčinia… iba čas. Objavte harmóniu vďaka meditáciám a pohybovej kultúre obľúbenej jógy, ktorej vás naučia skúsení lektori vo vašom okolí. Nájdite si svoje miesto na hathajóge!

I – Iphone na dokumentovanie rodinných zážitkov

Nový model atraktívneho telefónu s „jabĺčkom“ si obľúbite vďaka dokonalosti a jednoduchosti aj vy. Napriek tomu, že kúpa nie je lacnou záležitosťou, s rýchlou online Quatro Pôžičkou a pri sume 700 € vás bude stáť iba 12,02 €/mesačne. Potom si môžete každý poznávací zájazd za hranice alebo výlet do slovenskej prírody kvalitne zdokumentovať. Sériu fotografií po rokoch určite oceníte vy aj vaše ratolesti.

quatro

K – kachle na chalupu, po ktorých ste dlho túžili

Pripravte sa na chladnú jeseň a zimu poriadne. Ste chalupári? Túžite oprášiť staré kachle alebo potrebujete kúpiť nové? Splňte si svoje sny s Quatro Pôžičkami, pretože tu dostanete financie na rekonštrukciu ľahko a do 24 hodín. V online kalkulačke si jednoducho zvolíte cieľovú sumu či dobu splácania podľa vašich predstáv. Požičať si je také jednoduché!

S – seriály na sychravé večery v pohodlí domova

Game of Thrones, American Gods, Sherlock, Sense8, Narcos a kopec iných sú medzi najočakávanejšími seriálmi roka 2017. Prečo asi? Seriály sú hitmi posledných rokov, sú to výborne spracované filmy „na pokračovanie“ a tento formát si získava stále viac priaznivcov. Užite si studené jesenné večery pred televízorom. Adrenalín zaručený!

Chcete si požičať na nový LCD alebo domáce kino, vďaka ktorým by ste si vychutnali najúspešnejšie svetové seriály? Skúste Quatro Pôžičky so zľavami na nákupy! Požičajte si na čokoľvek od A po Z, 5% z nákupu vám vrátime.

Z – zimná záhrada pre čajové rituály s kamarátkami

Vôňa kávy a čaju, stretnutie s kamarátkami, romantika vo dvojici… To všetko môže byť práve v zimnej záhrade, kde si nájdete miesto v jeseni alebo v zime, jednoducho kedykoľvek. Vaša nová oáza pokoja sa môže ľahko stať najobľúbenejším miestom v dome. Čo vy na to? Bude jeseň v zimnej záhrade o niečo príjemnejšia?

Chcete ešte viac? Zistite, na čo všetko si môžete vďaka Quatro Pôžičkám požičať!

chyba