PRIVATE CONSULTING GROUP - profesionálne investovanie do veľkých projektov

Hovorilo sa, že kto chce nechať svoje peniaze zarábať, nemal by ich schovať pod matrac, ale dať do banky. Bohužiaľ, dnes je to už jedno. Aké je riešenie tohto problému? Investovanie!

28.06.2017 08:00
PCG inzercia

Investovanie sa stáva „novou mantrou“ a dnes sa už pomaly nemôžete ani pozrieť do chladničky, aby tam na vás „nevyskočil“ nejaký maklér predávajúci investičné životné poistenie alebo nejaké podielové listy. Áno, každý, kto chce mať slušné zhodnotenie peňazí, musí obrátiť svoje oči práve smerom k investovaniu. To však neznamená, že by ste sa mali upísať prvému finančnému sprostredkova­teľovi.

Ak investovať, tak profesionálne
Pojem finančné sprostredkovanie je dnes už natoľko sprofanovaný, že ak sa na druhej strane telefonického rozhovoru toto slovné spojenie objaví, 99 percent telefonátov končí do pár sekúnd. Rovnako tiež už začína vznikať averzia voči investovaniu, najmä, ak vám niekto začne s fanatickým zápalom vysvetľovať, ako je skvelé uzavrieť si životné poistenie a doživotne posielať niekam „do neznáma“ pravidelné platby.

Takýmto „investovaním“ ešte nikto nezbohatol a od takýchto firiem by ste mali určite dať ruky preč. Ak chcete seriózne a slušne zhodnotiť svoje finančné úspory, musíte investovať profesionálne. S minimom postranných poplatkov, bez otáznikov ohľadom pozadia celého investovania a do jasných a zrozumiteľných investičných produktov.

Práve takýmto profesionálnym, transparentným a v neposlednom rade veľmi zaujímavým investovaním sa zaoberá spoločnosť PRIVATE CONSULTING GROUP. Tá je zapísaná ako samostatný finančný agent v registri vedenom Národnou bankou Slovenska. Prostredníctvom svojho zmluvného partnera rieši nákup cenných papierov eminentov patriacich do známej a silnej finančnej skupiny Arca Capital.

Možno ste o tejto finančnej skupine už počuli, veď v jej portfóliu sa nachádza napríklad výrobca minerálnych vôd Ondrášovka alebo sieť potravín Delia. Arca Capital je tiež veľmi aktívna v oblasti developerstva, private equity a venture kapitálu. Jednoducho, ide o profesionálne investovanie s viac než jasným a úspešným profilom.

Nemusíte mať milióny €, aby ste mohli investovať do veľkých projektov
Okrem plne profesionálneho investovania s expertmi vo svojom obore, vyniká PRIVATE CONSULTING GROUP ešte jedným špecifikom: umožňuje investovať do veľkých projektov aj drobným investorom. Nemusíte tak vôbec mať milióny € na účte, aby ste sa mohli podieľať na lukratívnych investičných príležitostiach.

Či už ide o krátkodobé investovanie na 1 rok, prípadne dlhodobejšie zhodnotenie peňazí na 5 alebo 10 rokov, vďaka forme investovania prostredníctvom cenných papierov je možné byť súčasťou veľkých projektov aj z pozície malého investora. V PRIVATE CONSULTING GROUP si môžete vybrať investovanie prostredníctvom dlhopisov, ale aj prostredníctvom zmeniek. Výber konkrétnej formy je len na vás a závisí najmä od toho, na aké dlhé časové obdobie chcete investovať: dlhopisy je možné riešiť na 5 alebo 10 rokov, podielové fondy, fondy kvalifikovaných investorov a iné cenné papiere Arca Capital aj na kratšiu dobu.

Oba spôsoby sú bezpečné a viete vopred, akým úrokom sú dlhopisy a iné cenné papiere úročené. To je veľmi podstatná výhoda pri tomto spôsobe investovania. Svoje peniaze prakticky „požičiavate“ silnej skupiny Arca Capital, ktorá ich použije na svoje investičné aktivity a po uplynutí dohodnutej lehoty vám vyplatí zisk.

Získajte prehľad, informácie sú dnes najdôležitejšia komodita
Samozrejme, nikto nehovorí, že ak ste sa doteraz s aktivitami skupiny Arca Capital nestretli, mali by ste uveriť nejakému článku na internete. Zisťujte, pátrajte, hľadajte. Skúste si napríklad vyhľadať, aké zaujímavé obchody realizoval Pavol Krúpa, zakladateľ a majiteľ Arca Capital, v nedávnej minulosti. To, že patrí medzi najbohatších Slovákov, však už môže aspoň na úvod niečo napovedať.

Samotná Arca Capital existuje už 16 rokov a spravuje aktíva vo výške 700 miliónov €. Celkovo až 25.000 klientov využíva finančné služby spoločnosti a investuje do projektov tejto finančnej skupiny. Tých bolo v doterajšej histórii už 38. Samozrejme, sú to „len čísla“. Získajte vlastné informácie, spravte si názor a porozmýšľajte. Ktovie, možno práve vy budete investorom 39. projektu!

chyba