Nemáte čas chodiť do banky? Založiť účet ide aj online

Nemáte čas chodiť do banky ale napriek tomu by ste chceli využívať účet, ktorý bude naviac bez poplatkov a bez podmienok? Riešenie ponúka Fio banka. Osobný účet bez poplatkov si môžete založiť pomocou jednoduchého online formulára.

11.05.2017 08:00
Fio banka
Zdroj: Dollarphotoclub

Fio osobný účet bez poplatkov je dostupný aj pre klientov, ktorí nechcú alebo nemôžu chodiť na pobočku. Klienti si môžu vybrať z viacerých možností – online prípravu zmluvy a následne rýchly podpis na vybranej pobočke alebo spôsob bez fyzickej návštevy pobočky, ako založenie poštou alebo novo doručenie zmluvy kuriérom až domov. Služba kuriéra je zadarmo. Na webe Fio banky je možné vyplniť krátku online žiadosť, ku ktorej klientom stačia dva doklady totožnosti (podľa spôsobu založenia), e-mail a pár ďalších údajov. Hotovú zmluvu pripravenú k podpisu potom dostane klient na svoju adresu.

„V poslednej dobe zaznamenávame zvýšený záujem o naše bankové služby bez poplatkov, predovšetkým účty zadarmo. Preto chceme, aby bol Fio osobný účet dostupný skutočne pre každého. Vďaka online formuláru a doručenie kuriérom uľahčíme otvorenie účtu aj tým, ktorí nemajú vo svojej blízkosti našu pobočku alebo na ňu nemajú možnosť dôjsť,“ dodáva k novej alternatíve založenia osobného účtu Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

Fio banka tak ponúka niekoľko alternatív, ako získať účet bez poplatkov a bez podmienok. Ďalšou možnosťou je vyplnenie online žiadosti o osobný účet a následný podpis na vybranej pobočke Fio banky, kde vo zvolený čas na klienta čaká pripravená zmluvná dokumentácia k podpisu.

chyba