10 dôvodov prečo využiť MIKROúvery pre malých podnikateľov

OTP Banka v spolupráci s Európskym investičným fondom vám ponúka praktické MIKROúvery s množstvom výhod pre rozvoj malého podnikania. Posúďte sami.

27.09.2016 08:00
OTP banka inzercia

1. Nízke úroky pri splátkových úveroch
Každý podnikateľ sleduje pri úveroch v prvom rade výšku úrokovej sadzby. Tá je naozaj výhodná = EURIBOR + prirážka do 5,9 % p. a. pre všetkých.

2. Nízke úroky aj pri kontokorentných úveroch
Ak uprednostňujete kontokorentné úvery, môžete takisto rátať s výhodnou úrokovou sadzbou = EURIBOR + prirážka do 6,9 % p. a. pre všetkých.

3. Výška úveru do 25 000 €
Poskytované finančné prostriedky sú šité na mieru potrebám malých podnikateľov.

4. Bez zabezpečenia majetkom
Za MIKROúvery nemusíte ručiť majetkom, čo platí tak pre prevádzkové, ako aj investičné úvery.

5. Bez dokladovania účelu
Pri čerpaní úveru na prevádzku (vo forme kontokorentného aj splátkového úveru), vás odbremeníme od dokladovania účelu.

6. Rýchly prístup k finančným prostriedkom
Vďaka záruke EÚ sa k finančným prostriedkom dostanete rýchlejšie a jednoduchšie.

7. Výhodná doba splatnosti
Pri splátkových úveroch určených na financovanie prevádzky je možná doba splatnosti až 3 roky, pri investičných úveroch až do 6 rokov a pri kontokorentných úveroch je to 1 rok s možnosťou obnovy o ďalší rok.

8. Ústretovosť zo strany OTP Banky
Pri vybavovaní a čerpaní úveru sa vždy môžete s dôverou obrátiť na našich profesionálnych poradcov alebo riaditeľa pobočky.

9. Úspory a zisk si ľahko spočítate
Výšku mesačnej splátky, úsporu na úrokoch, ako aj zisk z podnikania financovaného úverom vám vypočíta naša úverová kalkulačka. Kliknite sem.

10. Príležitosť aj pre vás
Výhodné otp EÚ MIKROúvery môžete získať aj vy. Ak zamestnávate menej než 10 zamestnancov, objem vašich ročných tržieb je nižší ako 1 milión eur a spĺňate ďalšie jednoduché kritériá, kontaktujte OTP Banku.

Podporované financovanie využíva podporu Európskej únie v rámci nástroja záruk zriadeného podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 1296/2013 o programe Európskej únie v oblasti zamestnanosti a sociálnej inovácie (EaSI).

chyba