Zvýhodnený JEREMIE úver pomáha malým firmám rásť

Rodinná tlačiarenská firma ESKO, s. r. o., vďačí za svoj úspech investíciám, ktoré si malé a stredné podniky zvyčajne nemôžu dovoliť. Výrazne jej v tom pomohol zvýhodnený JEREMIE úver od OTP Banky.

25.04.2016 14:38
OTP inzercia

Spoločnosť ESKO sa zaoberá grafickými návrhmi a zároveň tlačou a potlačou na rôzne druhy materiálov. Ako tvrdia jej majitelia manželia Sofkovci, v tejto branži neustále stúpajú nároky zákazníkov na kvalitu, čo si vyžaduje investície do nových moderných technológií.

Cenovo zvýhodnený úver

„Hlavnou výhodou JEREMIE úveru je nižšia úroková sadzba oproti štandardným úverom,“ prezrádza majiteľka firmy Helena Sofková. Malé a stredné podniky ďalej oceňujú, že môžu pre svoj rozvoj získať až 1 milión eur so splatnosťou od 1 do 10 rokov. To všetko s podporou eurofondov. „Dostať sa k finančným prostriedkom potrebným na investície jednoducho a za výhodnejších podmienok bolo aj pre našu firmu kľúčové. Pozitívne sa to premietlo aj do našich hospodárskych výsledkov. Potvrdilo sa, že peniaze robia ďalšie peniaze,“ tvrdí Sofková.

Príležitosť aj pre vašu firmu

Zvýhodnený JEREMIE úver od OTP Banky môžu získať aj ďalšie malé a stredné podniky. Ak má vaša firma menej ako 250 zamestnancov, ročný obrat nižší ako 50 miliónov eur alebo ročné aktíva nižšie ako 43 miliónov eur a spĺňa ďalšie jednoduché kritériá, neváhajte a zaregistrujte sa na stránke www.rast-biznisu.sk. Ako s úsmevom dodáva Helena Sofková: „Keď eurofondy pomáhajú malým a stredným firmám rásť, prečo to nevyužiť?“

Program je podporený z Operačného programu Konkurencieschop­nosť a hospodársky rast, spolufinancovaného z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky prostredníctvom iniciatívy JEREMIE. Program je výhradnou zodpovednosťou OTP Banky a nemôže byť v žiadnom prípade považovaný za reflektujúci postoj Európskej únie.

chyba