Kto vám jednoducho a rýchlo pomôže z mora dlhov?

Aj vám sa stalo, že ste sa náhle ocitli vo finančnej tiesni a banka vám odmietla pomôcť? Alebo sa rozhodujete, či si pôjdete vystáť radu v banke, pričom pochybujete, že vám vôbec pomôžu? Nezúfajte, nedumajte a obráťte sa na tých, ktorí vás v zlej situácii nesklamú.

11.04.2016 08:00
FINZO inzercia

Hovorí sa, že topiaci sa slamky chytá. Nechajte však radšej slamky v pohári, prehoďte cez seba to záchranné koleso a chyťte sa pevného pádla, ktoré vám podáva Finzo.sk.

Finzo vám síce asi len ťažko pomôže v strede skutočného oceána, ale vytiahnuť vás dokáže z mora dlhov či iných finančných problémov. Tie s ním vyriešite ľahko a rýchlo a takmer bez dokladov.

Papiere si nechajte pre banky. Nám stačí, ak budete online

Asi každý sa už akosi predpripraví a do banky vstupuje s úctyhodnou kôpkou papierov, ktorá len čaká na to, aby sa rozsypala podobne ako vaše nádeje na získanie pôžičky. S Finzom však máte tú výhodu, že nemusíte vstupovať vôbec nikam a nepotrebujete si pripravovať žiadne papiere. K získaniu pôžičky vám stačí iba vek nad 21 rokov a občiansky preukaz.

Všetko vybavíte online, a tak vlastne potrebujete iba to, po čom dnes všetci túžime. Pohodlné miesto na sedenie a wi-fi.

Peniaze od ľudí pre ľudí. A už do dvoch dní

Finzo je sprostredkovateľský portál, ktorý sa zameriava na kolektívne pôžičky. O tomto type pôžičiek ste už možno počuli. Požičiavate si od investorov, skutočných ľudí, ktorí chcú zúročiť svoje voľné peňažné prostriedky. Obídete teda akékoľvek ďalšie medzičlánky, ktoré spôsobujú aj tak iba naťahovanie celého procesu požičania si.

Práve vďaka tomu, že jediným sprostredkovateľom vašej pôžičky je internetový portál, šťastná SMS vám oznámi príchod peňazí na váš účet už do dvoch dní.

Ak si požičiavate prvýkrát, máte nárok na pôžičku do 600 eur, ak ste už pravidelným a spoľahlivým klientom, táto suma sa zvyšuje až do výšky 2000 eur. A spolu s touto sumou sa zvyšuje aj rýchlosť spracovania vašej žiadosti o pôžičku. Je teda celkom možné, ba je to skôr pravdepodobné, že nabudúce budete mať požičané peniaze k dispozícii oveľa skôr.

V prípade teda, že cítite akoby sa nad vami zatvárala voda, banka vám odmieta hodiť záchranné koleso a potrebujete pôžičku ľahko a hlavne rýchlo, navštívte stránku Finzo.sk. To si svoju úlohu pobrežnej hliadky plní skutočne spoľahlivo.

chyba