Začína Škola investovania pre každého

Pokiaľ by ste radi zhodnotili svoje financie, ale úrokové sadzby na sporiacich účtoch vám to neumožňujú, môžete skúsiť investovať do cenných papierov. Ak ste začiatočník, môžete sa základy obchodovania na svetových burzách jednoducho naučiť. Stačí navštíviť Školu investovania. Projekt záujemcom o investovanie ponúka bezplatné semináre, ktoré sú určené všetkým, ktorí sa chcú dozvedieť viac informácií o akciách, burzách a investovaní online. Registrácia aj účasť sú úplne zadarmo.

21.03.2016 08:00
fio banka inzercia

Fio banka je najväčší online broker na Slovensku a v spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM usporadúva bezplatné semináre pre širokú verejnosť. Na nich sa môžu záujemci o investovanie dozvedieť najdôležitejšie veci, ktoré musí každý úspešný investor vedieť. Či už ste teda začiatočník alebo pokročilý investor, môžete získať informácie o tom, čo sú to akcie a prečo do nich investovať, na ktorých burzách je možné obchodovať, na čo je dobré dávať pozor a prečo neexistuje dobrá alebo zlá akciová spoločnosť.

Tiež sa dozviete, čo všetko dokáže aplikácia e-Broker, ktorá umožňuje obchodovať na burzách z pohodlia domova cez internet. Súčasťou seminára je tiež interaktívna ukážka nákupu alebo predaja akcií na burze v USA prostredníctvom tejto aplikácie.

„Vnímame záujem ľudí zhodnocovať svoje financie. Vo chvíli, keď sa rozhodnú pre inú formu, ako je sporiaci účet či termínovaný vklad, je alternatívou investovanie do cenných papierov. Našim klientom – investorom ponúkame podporu nielen v podobe moderných aplikácií, spravodajstva, analýz z trhov alebo tímu skúsených maklérov, ale snažíme sa pomáhať tiež všetkým, ktorí sa o investovanie zaujímajú alebo s ním ešte len začínajú. Preto usporadúvame investičné semináre, na ktoré sa môže zadarmo registrovať úplne každý,“ komentuje zahájenie Školy investovania Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

Semináre sa uskutočnia 19.4. v Bratis­lave, 3.5. v Košiciach a 23.5. v Banskej Bystrici vždy v podvečerných hodinách. Účasť na seminároch je bezplatná, rovnako ako registrácia, ktorú je možné uskutočniť online na webstránke Fio banky.

chyba