Úrazy či strata batožiny nehrozia len v zahraničí

Viete, kde plánuje väčšina Slovákov stráviť tohtoročnú dovolenku? Ak tipujete Chorvátsko, tak ste tesne vedľa. Podľa nedávneho prieskumu agentúry GfK dáva vyše tretina Slovákov prednosť dovolenke doma, na Slovensku.

10.07.2013 08:05
Union - inzercia

Turistika v horách
Plánujete stráviť dovolenku v slovenských horách? Skvelá voľba! Netreba však zabúdať na to, že hory sú nielen krásne, ale aj nevyspytateľné. Podvrtnuté členky, fyzické vyčerpanie alebo zablúdenie sú prípady, keď na scénu nastupujú záchranári z Horskej záchrannej služby. Náklady na pátranie, vyslobodzovanie a prípadnú prepravu k sanitke alebo do nemocnice si podľa zákona musí každá zachraňovaná osoba staršia ako 18 rokov platiť z vlastného vrecka. Práve tieto nečakané výdavky môže namiesto vás uhradiť poisťovňa. Stačí, ak si pred cestou do horských oblastí, v ktorých HZS pôsobí, uzatvoríte poistenie nákladov na zásah HZS. Toto poistenie preplatí náklady na technickú časť zásahu do výšky 20 000 EUR, získate ho už od 0,50 EUR na deň a je súčasťou bežného cestovného poistenia od Union poisťovne.

Relax v kúpeľoch a zábava v aquaparkoch
Patríte k tým, ktorí pred horami uprednostnia relax v príjemnom prostredí kúpeľov alebo rodinnú zábavu na tobogánoch? Aj pre vás má Union poisťovňa zaujímavé riešenie. Súčasťou cestovného poistenia na Slovensko je balík s príznačným názvom „Relax“. Ten obsahuje užitočné poistenie batožiny, úrazové poistenie a poistenie zodpovednosti za škodu. Koniec koncov, úraz či strata batožiny nehrozia len pri pobytoch v zahraničí, všakže?

Bezstarostná dovolenka s domysleným cestovným poistením
Vychutnajte si dovolenku bez starostí! Poistenie dovolenkovej domácnosti, ktoré je súčasťou cestovného poistenia, zabezpečí poistnú ochranu vašej domácnosti pri živelných udalostiach, vytopení alebo vlámaní počas vášho pobytu mimo domu. Do pozornosti dávame aj čoraz obľúbenejšie poistenie storna objednanej služby. Ak ste svoju dovolenku už zaplatili, je dobré si po jej zakúpení hneď uzatvoriť aj poistenie storna objednanej služby. V prípade, že by ste krátko pred jej začiatkom ochoreli, alebo z iných dôvodov sa nemohli zúčastniť dovolenky, poisťovňa vám preplatí väčšiu časť stornopoplatku, ktorý vám hotel alebo poskytovateľ zakúpeného ubytovania „vyrúbi“.

Chcete získať viac informácií o domyslenom cestovnom poistení? Kliknite na webovú stránku www.union.sk alebo zavolajte na telefónnom čísle 0850 111 211. Cestovné poistenie pre pobyty na Slovensku si môžete uzatvoriť aj cez SMS alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie.

chyba