Skupina MOL obsadí 74 pracovných miest absolventmi a absolventkami vysokých škôl s ambíciou pracovať na udržateľných riešeniach pre región

Celkovo 74 pracovných pozícií v 7 krajinách chce Skupina MOL obsadiť čerstvými absolventmi a absolventkami vysokých škôl. Mladí ľudia budú pracovať na riešeniach, ktoré podporia rozvoj regiónu v oblasti mobility, energetiky a udržateľnosti. V Skupine SLOVNAFT (člen Skupiny MOL) sa otvára pre mladých ľudí 12 pozícií.

26.04.2023 00:00
  • absolventský program Skupiny MOL z názvom Growww prináša tento rok príležitosť pre 74 mladých ľudí v 7 krajinách
  • účastníci a účastníčky programu budú spolupracovať na riešeniach na podporu mobility, energetiky a udržateľnosti v regióne
  • od svojho vzniku pred 18 rokmi program pritiahol viac ako 2 500 čerstvých absolventov a absolventiek z regiónu strednej a východnej Európy
odkaz
Slovnaft, pr, nepouzivat

Growww, jeden z najatraktív­nejších absolventských programov v regióne, opäť prináša príležitosť pre mladých ľudí. Prestížny jednoročný program umožní mladým talentom naštartovať kariéru v jednej z popredných a najstabilnejších energetických spoločností v strednej a východnej Európe, a zároveň pracovať na riešeniach, rozvíjajúcich tento región v oblasti mobility, energetiky a udržateľnosti.

Účastníci a účastníčky programu Growww sa stanú súčasťou dynamického medzinárodného tímu, a zároveň získajú mentorskú podporu od skúsených profesionálov a profesionálok vo svojich odboroch. Skupina MOL chce tento rok do programu prijať 74 mladých ľudí, z toho 12 v sídle Slovnaftu v Bratislave.

Cieľom Skupiny MOL je stať sa kľúčovým hráčom v obehovom hospodárstve v regióne, znížiť množstvo produkovaných emisií a poskytnúť regiónu bezpečnú zelenú energiu. Okrem energetiky pôsobí Skupina MOL aj v ďalších zaujímavých oblastiach, akými sú udržateľné chemikálie, mobilita, maloobchod a odpadové hospodárstvo.

„Nastupujúca generácia má v Slovnafte svoje nezastupiteľné miesto. Už niekoľko rokov prechádzame dôležitými a ambicióznymi transformačnými zmenami, preto sú nápady a energia, s ktorou mladí ľudia obohacujú naše tímy, veľmi cenné. Ako férový zamestnávateľ dbáme na adekvátne pracovné podmienky a našim ľuďom doprajeme pestrý benefitný program. Sme aktívni v oblasti spoločenskej zodpovednosti, zveľaďujeme svoje okolie, spolupracujeme s komunitami, podporujeme mladé talenty aj zelené projekty. Sme dynamická a moderná spoločnosť, ktorá neustále hľadá nové možnosti rozvoja podnikania. Absolventský program Growww je pre mladých ľudí skvelou príležitosťou rozvinúť svoj potenciál a vyrásť u nás. Dokazuje to aj fakt, že veľa účastníkov a účastníčok predošlých ročníkov u nás pracuje naďalej, vyrástli z nich skvelí odborníci a lídri, ktorí naše podnikanie ťahajú vpred,“ hovorí Alžbeta Grácová, riaditeľka Ľudských zdrojov spoločnosti Slovnaft.

„Už po osemnásty raz spúšťame absolventský program Skupiny MOL – Growww. Za posledných 17 rokov sa k nám pripojilo 2 500 mladých absolventov a absolventiek, ktorí sa s nami delili o svoje nápady a často boli nositeľmi zmien. Títo bystrí, mladí a talentovaní ľudia sú orientovaní na výsledky, neustále si kladú otázky ako veci zlepšovať a hľadajú riešenia,“ dopĺňa Lana Faust Križan, viceprezidentka Ľudských zdrojov Skupiny MOL.

„Program Growww bol vytvorený tak, aby pomohol mladým kolegom s hladkým nástupom do rozbehnutého vlaku. Byť súčasťou tohto programu bola pre mňa výnimočná skúsenosť a skvelý základ do profesného života. Počas dvanástich mesiacov sme pracovali na spoločných projektoch, viedli nás mentori, mali sme možnosť učiť sa od lídrov spoločnosti, ale užili sme si aj veľa zábavy. Program nebol jednoduchý, no jednoznačne ma posunul vpred, ako po odbornej stránke, tak aj vo vnímaní širších súvislostí,“ hovorí Lukáš Noskovič, ktorý je dnes manažérom vo Výrobe a riadi v rafinérii Slovnaft kľúčový program Skupiny MOL s názvom PROmotion (Production in Motion).

Viac informácií o programe Growww nájdete na https://slovnaft.sk/growww.

chyba