Dobré správy! Šetrenie na modernizáciu nemusí bolieť

Chystáte sa modernizovať, no už teraz je vám nevoľno pri pomyslení na to, čoho všetkého sa budete musieť vzdať? Na vašu náhlu nevoľnosť existuje liek.

03.04.2017 08:00
www.innogy.sk
zdroj: innogy

Mobil si nabíjam každý deň v práci, sprchujem sa vo fitku, nakupujem len toľko potravín, koľko ihneď zjem. Tepelne ich neupravujem, veď raw strava je in. Tak nepotrebujem chladničku, rúru, sporák ani mikrovlnku. Telku nemám, nenechám sa ovládať médiami, radšej si zababušený do deky pri sviečke prečítam knihu a sŕkam studený čaj.

Na prvý pohľad to vyzerá ako bežný deň zdravo žijúceho, veľmi uvedomelého človeka. No v skutočnosti to môže byť aj človek, ktorý iba chce modernizovať svoje bývanie a potrebuje si na to našetriť.

Jeden cieľ, dve cesty

Financovanie postupnej modernizácie domácnosti z peňazí, ktoré ušetríte na jej prevádzke, je výborný nápad. No realizácia sa dá uchopiť rôzne. Ak sa inšpirujete príkladom z úvodu, vedzte, že to nebude bezbolestné. Vzdať sa komfortu je len pre silné povahy.

Rovnaký efekt, teda financovanie obnovy bývania z úspor za energie, však môžete dosiahnuť aj bezbolestne. Nemusíte sa vzdať pohodlia ani moderných vymožeností a aj tá raw lepši chutí, keď keď ju človek neje z povinnosti, ale dobrovoľne.

zdroj: innogy
www.innogy.sk zdroj: innogy

Inovujeme

Vôbec nemusíte meniť svoje doterajšie návyky, ani obetovať nič zo svojho komfortu. Trik je v tom, že využijete úsporné inovácie, ktoré špinavú robotu krotenia spotreby spravia za vás.

Zavádzaním úsporných inovácií sa teda bez kompromisov môžete dopracovať k zaujímavej úspore a z nej financovať modernizáciu svojej domácnosti. Na konci dňa neutrpí vaša peňaženka a napriek tomu sa bude váš domov stávať krajším, úspornejším a bezpečnejším.

Ako na to?

Stačí, ak si objednáte bezplatné innogy Energetické poradenstvo na webovej stránke www.innogy.sk. Po zadaní kontaktných údajov sa vám ozveme a dohodneme vám návštevu nášho innogy Experta. Ten vyhodnotí energetickú efektivitu vašej domácnosti, vystaví vám výstupnú správu a pomôže vám nastaviť váš osobný Plán modernizácie domácnosti. Je to akýsi návod, kde začať a ako postupovať pri premene vášho bývania na moderné a energeticky efektívne bez dodatočných nákladov.

zdroj: innogy
www.innogy.sk zdroj: innogy
chyba