Ušetrite 40 % nákladov na energie s bonusom viac ako 700 eur

Získajte bonus na hybridné tepelné čerpadlo a ušetrite 25 až 40 % nákladov oproti plynovému kotlu. So štátnou dotáciou a bonusom od SPP je táto technológia dostupnejšia ako kedykoľvek predtým.

02.10.2015 08:00
SPP inzercia

Unikátne hybridné tepelné čerpadlo
Klasické tepelné čerpadlá fungujú tak, že zužitkovávajú vonkajšie teplo z vody, vzduchu alebo zeme. Prečerpávaním zohrievajú vodu a rozvádzajú ju vykurovacím systémom. Hybridné čerpadlo však predstavuje unikátnu technológiu, ktorá kombinuje tepelné čerpadlo a kondenzačný kotol v jednom. „Toto tepelné čerpadlo funguje tak, že neustále monitoruje a vyhodnocuje vonkajšiu teplotu a na základe merania sa automaticky prepína do najefektívnejšieho režimu prevádzky,“ hovorí Andrej Fáber, energetický poradca z SPP. Pri miernom ochladení pracuje čerpadlo, pri teplotách okolo nuly sa k nemu pridáva kotol a pri nižších mínusových teplotách zasa pracuje naplno najmä kotol.

Pozrite si video: Ako funguje hybridné tepelné čerpadlo

3× úspora vďaka SPP
Vďaka kombinácii úspornej technológie, štátnej dotácie a špeciálnym zľavám od SPP ušetríte s hybridným tepelným čerpadlom hneď trikrát:

1. Používanie hybridného tepelného čerpadla vzduch – voda Daikin Altherma Hybrid dokáže ušetriť 25 až 40 % nákladov na energie.

2. Vyššie vstupné investície do tejto inteligentnej technológie pomôže znížiť štát. Ten prostredníctvom programu Zelená domácnostiam prerozdelí vo forme dotácií až 45 miliónov eur. Každý, kto si zažiada o dotáciu, môže dostať od štátu finančnú podporu, v závislosti od výkonu zariadenia, až do výšky 50 % nákladov na inštaláciu technológie, ktorá využíva obnoviteľné zdroje.

3. Tretiu úsporu prináša SPP. „Ak sa zákazníci SPP rozhodnú investovať do tejto inovatívnej technológie, pomôžeme im vybrať ideálne riešenie, získať štátnu dotáciu a zabezpečíme dodávku aj montáž zariadenia,“ hovorí Andrej Fáber, energetický poradca zo spoločnosti SPP. Dodáva, že záujemcovia získajú od SPP navyše ako jediní aj exkluzívnu bonusovú zľavu vo výške až do 755 eur, predĺženú 5-ročnú záruku a jednu prehliadku zariadenia zadarmo.

INFOBOX: Modelový príklad úspory

Hybridné tepelné čerpadlo Daikin Altherma Hybrid 7 350 €
Predpokladaná výška štátnej dotácie 2 220 €
Bonus od SPP 755 €
Ďalšia úspora za 5 rokov  
Predĺžená záruka na 5 rokov 300 €
Jedna prehliadka zariadenia 145 €
5-ročná úspora na vykurovaní 4-izb. rodinného domu 2 350 €
Celková úspora za 5 rokov 5 770 €

Ako na to
Vyplňte jednoduchý formulár na webe SPP. Následne vás kontaktuje odborník SPP, ktorý vám pomôže nájsť ideálne riešenie pre vašu domácnosť. Spracuje pre vás návrh a pomôže vám s podaním žiadosti o štátnu dotáciu.

Okrem hybridného tepelného čerpadla môžu zákazníci SPP získať za veľmi výhodných podmienok aj štandardné tepelné čerpadlo vzduch – voda (15 % zľava z cenníkovej ceny), alebo solárne kolektory (zľava 10 % z cenníkovej ceny).

INFOBOX: VÝHODY PONUKY SPP

  • hybridné tepelné čerpadlo so zľavou až do 755 eur
  • predĺženie záručného servisu na 5 rokov
  • jedna prehliadka zadarmo
  • štandardné tepelné čerpadlo so štátnou dotáciou, zľavou 15 % od SPP, servisom na 5 rokov a jednou preventívnou prehliadkou zadarmo
  • solárne kolektory so štátnou dotáciou a zľavou 10 % od SPP
chyba