Ďalšie ocenenie pre spoločnosť Jungheinrich

Spoločnosť Jungheinrich získala aj tento rok cenu IFOY Award „International Forklift Truck of the Year“, tentoraz v kategórii čelných elektrických vozíkov nad 3,5 tony. IFOY Award sa stala medzinárodne uznávanou cenou v oblasti intralogistiky, podobne ako napríklad cena „ Car of the Year", ktorá sa udeľuje najlepším osobným vozidlám.

06.10.2014 08:00
EFG S40s 05
Víťazný čelný vzv vozík EFG S40s

Ocenený bol čelný elektrický vozík s typovým označením EFG S40s, ktorý sa vyrába v závode Moosburg pri Mníchove.

Medzinárodná porota, pozostávajúca z renomovaných odborníkov, ocenila optimálny pomer výkonu a spotreby energie, ktorý vozík dosahuje predovšetkým vďaka dokonalému zladeniu motorov pojazdu a zdvihu s riadiacou elektronikou. Nízka spotreba energie znamená nielen úsporu prevádzkových nákladov, ale aj ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. Ďalšou výhodou nového modelu vozíka je dokonalý výhľad z miesta vodiča smerom dopredu, ktorý inžinieri v Jungheinrichu dosiahli prepracovaním konštrukcie zdvíhačky a úsporným riešením hadicových vedení.

„Toto ocenenie je pre spoločnosť Jungheinrich výzva a zároveň pocta“, komentoval udelenie ceny Hans-Georg Frey, predseda predstavenstva Jungheinrich AG. „Máme radosť z toho, že naše investície do výzkumu a vývoja získali medzinárodné uznanie.“

Jungheinrich patrí medzi svetovú špičku v oblasti manipulačnej a skladovej techniky. Spoločnosť ponúka svojim zákazníkom široké portfólio produktov a služieb pre internú logistiku od vysokozdvižných vozíkov cez regálové systémy až po komplexné riešenia skladov. Akcie koncernu Jungheinrich sú obchodované na všetkých nemeckých burzách.

chyba