Ako zažiť horúcu noc

S nastupujúcou jeseňou je to čoraz ťažšie. Studené večery vôbec neposkytujú priestor na horúce nočné zážitky. Neprajú žiadnemu ľahkovážnemu noseniu minisukní, nočnému kúpaniu v plavkách (alebo aj bez), stanovačke pod hviezdami (a s uvoľnenými mravmi) alebo takému romantickému posedeniu pri ohníku.

19.09.2013 11:00
RWE - inzercia1

Pri vyzliekacom pokri máte čo robiť, aby ste sa prepracovali aspoň k termobielizni. A potom je tu ešte tá záležitosť s látkovou premenou. Zo saténového negližé na vlnené pyžamá. V horšom prípade sa pridružia aj ponožky. Celkom jedno, kto ich dovlečie do postele.

Riešením je opätovne prepnúť na letný mód. Receptom, ako rozohriať partnera, rozdúchať v domácnosti ohník lásky a nevyrvať mu pri tom pečeň litrami vareného vína, je prikúriť. Až doteraz sme to zavrhovali. Pre peniaze. Každému stupňu navyše sme museli obetovať 3 pivá týždenne. Alebo 2 laky na nechty. Podľa toho, kto čo preferuje. Boli to obety! Ale to len preto, že sme na to išli tradičným spôsobom. Tip od výskumníkov na prepojenie finančných záležitostí, rodinnej pohody, zachovania pivnej a kozmetickej spoločenskej úrovne v jednom, je ušetriť inde. Na výhrevnom telese. Kto si hneď predstavil výmenu partnera za lacnejšiu a novšiu alternatívu, v prvom kroku radíme vyskúšať len nového dodávateľa plynu. Je to oveľa jednoduchšie. A výsledok istejší. Mínus až do 150 eur ročne na výdavkoch . Každý mesiac. Viac info na www.modryplyn.sk.

chyba