Vianočný koncert Úsmev ako dar priniesol okrem hviezd aj silné príbehy bývalých „domovákov“

Už po 34. krát mohli diváci sledovať na Štedrý deň na Jednotke Vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar. Vystúpilo na ňom množstvo známych umelcov a moderátorov zo Slovenska i zahraničia.

31.01.2017 08:00

Z množstva zvučných mien spomenieme Celeste Buckingham, Adama Ďuricu, či Dominiku Mirgovú, Markétu Konvičkovú, Jana Bendiga, Katku Hasprovú, Bystríka, skupinu Polemic, Laciho Strika či bývalých „domovákov“ Ferka Baloha a Laca Bubnára. Moderátormi boli Adéla Banášová, Matej „Sajfa“ Cifra, „Junior Milan Zimnýkoval, Katka Brychtová, Juraj Kemka a Marián Miezga. Tradičné ocenenie Úsmevu – Cenu Milana Rúfusa prevzal kňaz a veľký vzor v starostlivosti o ľudí bez domova otec Maroš Kuffa. Okrem umelcov a vystúpení detí z detských domovov zazneli i príbehy úspešných odchovancov detských domovov.

Usmev Pravda online inzercia

Chceme touto cestou poďakovať všetkým: umelcom, tvorivému teamu, organizátorom, dobrovoľníkom, pracovníkom Úsmevu ako dar, sponzorom, darcom i ďalším podporovateľom za pomoc a vytvorenie zázemia, vďaka ktorému sa mohol koncert uskutočniť a priniesť veľa radosti pre deti.

Ak chcete pomôcť riešiť situáciu opustených detí, máte možnosť prispieť formou sms v tvare DMS USMEV (DMS medzera USMEV) na číslo 877. Cena DMS je 2 EUR v sieti operátorov Orange, O2 a Telekom. Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Vyzbierané finančné prostriedky organizácia použije na rozvojové a vzdelávacie projekty pre deti z detských domovov, náhradných a ohrozených rodín.

Viac o aktivitách Úsmevu ako dar či Vianočnom benefičnom koncerte sa dozviete na www.usmev.sk, tiež na našich kontách na sociálnych sieťach facebook, instagram, twitter, youtube, pinterest a myspace.

Ladislav Ontko, PR manager SPDDD Úsmev ako dar

chyba