Náborové dni ŽSR

31.03.2023 00:00
zsr, pr nepouzivat

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) ako manažér železničnej infraštruktúry prichádzajú s realizáciou Náborových dní pre získanie nových zamestnancov do železničnej prevádzky. Náborové dni sa budú realizovať pravidelne každý mesiac na Bratislavskej hlavnej stanici v priestoroch Detského salónika na prvom nástupišti. O termínoch podujatia budú ŽSR informovať prostredníctvom reklamných stojanov, sociálnych sietí, webovej stránky www.zsr.sk, staničného rozhlasu a informačných tabúľ. Aktuálne pre nových zamestnancov na vybraných pracoviskách s nízkou obsadenosťou zamestnancov v Bratislave a Trnave ponúkajú ŽSR možnosť získania náborového príspevku vo výške 2000 EUR.

Zároveň je možnosť po splnení určených podmienok využiť príspevok na hypotéku vo výške maximálne 350 EUR alebo príspevok na bývanie vo výške maximálne 250 EUR. Samozrejmosťou je príspevok na stravovanie, rekreáciu, životné poistenie, doplnkové dôchodkové sporenie, ako aj možnosť zvýhodneného cestovania v železničnej doprave v rámci Slovenska, Čiech a vo väčšine štátov Európy.

Chýbajúca prax alebo vzdelanie v oblasti železničnej dopravy nie sú prekážkou, dostatočné je ukončené stredoškolské vzdelanie. Výhodou je vzdelanie technického zamerania, ktoré však nie je podmienkou. Zamestnancov ŽSR školia vo vlastných vzdelávacích zariadeniach. Vítaní sú aj tohtoroční absolventi stredných a vysokých škôl, ktorým ŽSR ponúkajú možnosť vstúpiť do Absolventského programu ŽSR.

Ak Vám chýbajú detailnejšie informácie o práci v ŽSR, ak máte doma absolventa, alebo hľadáte prácu práve Vy alebo Vaši známi, skúste využiť ponúkané možnosti.

zsr, pr nepouzivat
chyba