Zalyžujte si v Beskydách a Javorníkoch prvýkrát na jeden skipas

Na túto sezónu ponúkajú Beskydy a Javorníky novinku – jeden skipas pre 7 areálov. Skipas Beskydy Valašsko je 4-dňový, ale platí v rozmedzí 8 dní. Môžete si tak vybrať, kedy ho využijete. Platí tak na celodenné, ako aj na nočné lyžovanie. Navyše ho môžete skombinovať s Beskydy Valašsko Card a získať veľa zliav.

09.12.2022 00:00
Beskydy, pr, nepouzivat Foto:
Veľké Karlovice Ski areál Synot Kyčerka

Beskydy patria k najkrajším českým horám a v zime ponúkajú dobré podmienky na lyžovanie. Teraz si počas svojej zimnej dovolenky môžete kúpiť 4-dňový skipas, ktorý platí vo všetkých 7 areáloch v Beskydách. Môžete ho využiť v rozmedzí 8 dní, a nemusíte tak lyžovať v kuse, ale aktivitu si vyvážene naplánovať. Vyberajte každý deň podľa aktuálnych podmienok a nálady, či sa na zjazdovku vydáte a ktorú si zvolíte.

Môžete si vybrať zo 7 skiareálov: SKI Bílá, Ski areál Mezivodí, Skiareál Karolinka, Ski areál Jezerné, SKICENTRUM Kohútka, SKI AREÁL SYNOT – Kyčerka vo Velkých Karloviciach a Sjezdovka Horal v Resorte Valachy. Všetky zjazdovky sú od seba vzdialené do 20 minút autom. Pozrite sa, aké lyžiarske strediská sa na východnej Morave nachádzajú.

Skipas Beskydy Valašsko vyjde dospelého na 2 240 Kč, juniorov od 11 do 18 rokov a seniorov na 1 860 Kč. Za permanentku pre deti do 10 rokov zaplatíte 930 Kč. Môžete ju kúpiť v 10 hoteloch a penziónoch zapojených do projektu pod podmienkou, že sa u nich ubytujete aspoň na 3 noci.

Skipas môžete skombinovať s kartičkou Beskydy Valašsko Card, čo vám umožní využívať viac než 100 zvýhodnených služieb v regióne. Tú získate zadarmo u daných ubytovateľov. Alebo si ju môžete kúpiť v akomkoľvek informačnom centre v Beskydách za 99 Kč pre dospelých a pre deti za 69 Kč. Ako karta a skipas fungujú, sa dozviete na portáli beskydyportal.cz

Okrem tohto špeciálneho skipasu ponúkajú areály aj klasické dvojdňové, trojdňové, štvordňové alebo päťdňové. Miestnym alebo častým návštevníkom sa vyplatí variant permanentky 6 dní zo sezóny alebo 12 dní zo sezóny. Na kratšie lyžovanie ponúkajú areály svoje vlastné časové skipasy, ktoré využijete iba na danej zjazdovke.

Článok je hradený z dotácie Zlínskeho kraja.

logo Východní Morava , pr
chyba