Dovolenka, ktorú si zaslúžite a potrebujete

Predstavte si dovolenku, ktorá vás očarí prekrásnym prostredím, špičkovým servisom a jedinečnosťou najväčšieho balneoterapeutického centra v Európe.

10.07.2021 00:00
ensana, pr nepouzivat

Snažíte sa uhádnuť, kde sa miesto spĺňajúce aj tie najnáročnejšie požiadavky na blahodarnú dovolenku nachádza? Ušetríme vám čas– reč je o Kúpeľnom ostrove v Piešťanoch a 4 – hviezdičkovom Esplanade Ensana Health Spa Hoteli. Svetoznáme kúpele si svoje renomé hrdo udržiavajú už viac ako 100 rokov.

S dôverou sa môžete oddávať všetkým dovolenkovým pôžitkom a zároveň mať istotu, že ste sa zverili do rúk odborníkov. Zamilujete si liečivé účinky unikátnych prírodných zdrojov, ktoré z hlbín zeme prinášajú úľavu od širokého spektra fyzických ťažkostí a bolesti. Stráviť čas na malebnom mieste a nechať sa rozmaznávať kvalitnou gastronómiou a rukami skúsených profesionálov je darček, ktorým zaručene prekvapíte každého, komu záleží na kvalite.

Teplo z hlbín Zeme

Bahenný zábal - aplikácia
ensana, pr nepouzivat Bahenný zábal - aplikácia

Piešťanské kúpele sa po celom svete preslávili vďaka zloženiu horúcej termálnej vody, ktorej zásoby ležia až 2000 metrov pod povrchom zeme. Jej teplota je v niektorých lokalitách prakticky na bode varu a na liečebné využitie sa ochladzuje. Unikátne piešťanské siričité bahno za svoj vznik vďačí chemickým reakciám zložiek termálnej vody s miestnymi mäkkými horninami. Procedúry v prekrásnych priestoroch balneoterapie sú jedným z najobľúbenejších zážitkov kúpeľných hostí.

V Piešťanoch nájdu úľavu tí, ktorých trápia bolesti pohybového aparátu a neurologické ťažkosti. Kombinácia tepla a vzácneho zloženia vody či bahna má navyše aj prečisťujúci a dezinfekčný účinok na pokožku celého tela.

Dokonalosť celku tvoria detaily

ensana, pr nepouzivat

Okrem pokladov z liečivej náruče prírody načerpáte nové sily aj z atmosféry čarovného prostredia piešťanského Kúpeľného ostrova, pochutíte si na pestrom menu a zažijete starostlivosť na slovo vzatých profesionálov.

Viac informácií o pobytoch nájdete na stránke ensanahotels.com/es­planade

chyba