Rodinný All Inclusive v kúpeľoch

Hádžete si kockou, či strávite dovolenku plnú procedúr a rozmaznávania, alebo venujete svoj čas rodine? Či nebodaj konečne pokukujete aj po zahraničnom All inclusive? A čo tak dopriať si toto všetko v malebnom prostredí piešťanského Kúpeľného ostrova?

07.07.2021 15:59
sita, pr nepouzivat

Jeden z najpopulárnejších minuloročných dovolenkových konceptov – All Inclusive rodinný pobyt v trojhviezdičkovom hoteli Splendid na piešťanskom Kúpeľnom ostrove slávi veľkolepý návrat.

Po tom, ako sa fúzia rodinnej dovolenky na Slovensku s výhodami kúpeľnej liečby a zahraničných zájazdov za morom a slnkom s neobmedzeným prístupom k občerstveniu vpísal do pozitívnych spomienok Slovákov sa prevádzkovateľ kúpeľov v Piešťanoch rozhodol urobiť z neho tradíciu. Potenciál na neustále zlepšovanie je obrovský a v Piešťanoch presne vedia, čo s tým treba robiť.

Keď vravíme všetko, myslíme tým všetko!

V rámci pobytu všetci hostia môžu ochutnať „to pravé piešťanské“ v podobe kúpeľných procedúr. Súčasťou každého All Inclusive kúpeľného pobytu je i konzultácia s lekárom, samozrejmosťou je plná penzia a nespočetné množstvo možností, ako si dovolenku s rodinou na Slovensku užiť na maximum. Aj v prípade, že sa rozhodnete prísť iba na 4 noci, vyskúšate blahodarný minerálny kúpeľ v Zrkadlisku so suchým zábalom, Aqua bike a peloidový zábal na ruky. S každým ďalším prenocovaním počet procedúr, ktoré sú v cene pobytu rastie.

sita, pr nepouzivat

Keď premýšľate, ako sa za ten čas zabavia vaše deti, môžete byť bez obáv. Tím animátorov sa postará o ich nepretržitú zábavu a profesionáli vám deti v herni alebo vo vonkajších priestoroch zabavia, kým sa vy budete venovať wellnessu či procedúram.

Otvorená náruč

sita, pr nepouzivat

Koncept All Inclusive rodinnej dovolenky je určený pre všetkých, ktorí sa doteraz len s malou dušičkou vyberali do wellness hotelov a snažili sa utíšiť svoje deti, aby nerušili ostatných hostí. Na piešťanskom Kúpeľnom ostrove sú deti viac než vítané. Minidiskotéky, špeciálne večerné prázdninové programy s pozvanými hosťami, vláčik, ktorým sa môžu previezť po ostrove, voliéra s pávmi či cukrárne s nespočetným množstvom sladkých dobrôt, požičovňa bicyklov, minigolf – nevieme, ako vám – no nám to znie ako dosť dobrý plán.

Všetky potrebné informácie o rodinnom All Inclusive pobyte v piešťanskom hoteli Splendid nájdete na stránke kúpeľnej siete Ensana. Nechajte sa inšpirovať pozitívnymi skúsenosťami minuloročných hostí a príďte aj vy vyskúšať blahodarné účinky kúpeľných procedúr, prekrásneho prostredia a možnosti vyžitia sa, ktoré piešťanský Kúpeľný ostrov dokáže ponúknuť aj tým najmenším.

Foto: Lubos Bakyta
sita, pr nepouzivat
chyba