Pripravte seba a svoje auto na dovolenku v jednej z najkrajších krajín sveta

Prvé hrejivé lúče slnka našu pokožku poriadne prehriali a doplnili telu potrebné a dôležité zásoby vitamínu D. Na optimálne fungovanie tela v práci však potrebujeme aj odpočinok. Pár dní voľna v oblasti, v ktorej pri zmene prostredia zabudneme na všetky starosti a užijeme si chvíle plné zážitkov a radosti. Napriek tomu, že sa aktuálna situácia zo dňa na deň zlepšuje, je stále veľmi veľa exotických dovolenkových destinácií, do ktorých sa cestovať neodporúča. My máme pre vás jednu z najkrajších krajín sveta, ktorá je bezpečná a môžete sa sem vybrať aj vlastným autom.

14.06.2021 00:00
seocentrum-2, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Naplánujte si dovolenku a vyberte sa s nami do malebného Chorvátska, ktoré má najčistejšie more v Európe. Počet pláží, ktoré získali „modrú vlajku“ UNESCO, každý rok rastie, pričom si môžete pri kúpaní v takejto vode užívať dokonale teplé podnebie a vzduch naplnený vôňou borovíc, ktorý môžete zároveň využiť aj na liečbu rôznych chorôb.

Kedy vycestovať?

Hlavná sezóna v Chorvátsku začína v júni a trvá do konca augusta až septembra. A hoci v tomto období ceny dosahujú svoj vrchol a nájsť voľné miesto v hoteli a na niektorých plážach je problematické, stojí za to sem vycestovať!

Vládne tu stála dovolenková atmosféra a vynikajúce slnečné počasie. Tieto mesiace sú horúce, priemerná denná teplota v auguste dosahuje 30 stupňov Celzia, ale vďaka suchému vzduchu a neustálemu morskému vánku, ktorý osviežuje nielen pobrežie a hory, sú pocity veľmi príjemné. K tomuto pohodliu prispeje aj príjemná teplota vody a chutná kuchyňa, ktorú si zamilujete.

Najlepšie na tom je, že celý tento luxus si môžete užívať bez vysokých nákladov na drahé letenky a strateného času pri presunoch. Pohodlne a svojím vlastným autom sa dostanete do Chorvátska bez najmenších problémov. Samozrejme, nezabudnite dať do poriadku dôležitý chiptuning, aby vás po ceste nič nepríjemné neprekvapilo.

Čo je v Chorvátsku jedinečné?

Ako sme už niekoľkokrát spomínali, Chorvátsko sa môže pochváliť širokou škálou čistých pláží. Za ďalšie plus chorvátskych pláží možno považovať najčistejšie ihličnaté lesy, z ktorých mnohé začínajú takmer okamžite od pobrežia.

Určite vás osloví aj spomínaná kuchyňa a originálne receptúry tradičných pokrmov, ktoré by bolo hriech nevyskúšať.

Pre čo najlepší zážitok si vyberte a uprednostnite apartmánové ubytovanie, ktoré dojmy z originálnej dovolenkovej atmosféry ešte viac umocnia. A aby ste nemuseli tráviť celé dni na pláži a mohli spoznať z Chorvátska čo najviac, vybavte svoje vozidlo aj kvalitnými kobercami do auta, ktoré tento nápor vydržia a zvládnu bez toho, aby bola ohrozená čistota, stav interiéru vozidla a celá vaša letná dovolenka. Uvidíte, že si túto krajinu a turistami obľúbenú dovolenkovú destináciu zamilujete.

chyba