Cestujte po celom Slovensku len za 1 €

Od 4. júna sa opätovne spustili autobusové linky, ktoré každodenne spoja Košice, Prešov, Poprad, Banskú Bystricu, Nitru, Humenné či Bardejov s Bratislavou. Unikátna spolupráca slovenských dopravcov prináša cestujúcim rýchlu a komfortnú dopravu v autobusoch najvyššej triedy.

05.06.2021 00:00
CK Daka1, PR článok, reklama, nepoužívať

“Každá kríza je príležitosťou pre odvážnych. My sme našli riešenie v spolupráci s autobusovými dopravcami, ktorí prevádzkujú najmä zážitkové linky a ktorých postihla pandémia najvýraznejšie. Vďaka tomu sme dokázali spustiť prevádzku nových pravidelných liniek, ktoré pod hlavičkou Slovak Lines spájajú slovenské mestá s Bratislavou,” hovorí Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines.

Nanešťastie počas druhej vlny pandémie musela byť väčšina spojov pozastavená pre obmedzenia pohybu medzi okresmi. Po zlepšení situácie však prichádza k opätovnému spusteniu liniek na východné Slovensko od 04.06.2021, ktoré vznikli vďaka spolupráci s Cestovnou kanceláriou DAKA. Nové linky prinášajú cestujúcim komfort v autobusoch najvyššej triedy, čo spolu s menším počtom zastávok znamená rýchlu a modernú dopravu cez celé Slovensko. Cestujúci môžu čas trvania cesty využiť na prácu alebo relax, pretože všetky autobusy sú vybavené bezplatným WiFi pripojením a USB nabíjačkami. Okrem toalety sú k dispozícii aj teplé a studené nápoje, ale aj drobné občerstvenie.

CK Daka3, PR článok, reklama, nepoužívať

„Sme radi, že sa nám v spolupráci so Slovak Lines podarilo rozbehnúť tento unikátny projekt spolupráce a ponúknuť tak naše služby širokej verejnosti. Verím, že nové pravidelné autobusové linky do Košíc, Prešova, Bardejova a Humenného využijú Slováci pri ceste za prácou, rodinou, oddychom či poznávaním,” hovorí David Gavaľa, konateľ Cestovnej kancelárie DAKA.

Cestujte už za 1 €

V uvádzacej akcii sú prvé štyri lístky zakúpené na každý konkrétny spoj len za 1 €. Následné je cena lístku aj po zmene na normálnu tarifu najvýhodnejšia na trhu v porovnaní s inými autobusovými, ale aj vlakovými dopravcami. Lístky si môžu cestujúci zakúpiť na stránke bus.daka.sk alebo v mobilnej aplikácii Slovak Lines, takisto aj na všetkých autobusových staniciach v spomínaných destináciách, či priamo u vodiča. Najvýhodnejšia cena lístku je vždy pri zakúpení vopred na našej internetovej stránke. V ponuke sú aj cenovo zvýhodnené Travel passy, pre pravidelných cestujúcich.

CK Daka2, PR článok, reklama, nepoužívať

Ako budú linky premávať?

Linka Bratislava – Prešov (celkový čas 5:45)

zastávky: Nitra, Banská Bystrica a Poprad

odchod o 08:00 Bratislava, Autobusová stanica príchod o 13:40 Prešov, Autobusová stanica

odchod o 14:00 Prešov, Autobusová stanica príchod o 19:45 Bratislava, Autobusová stanica

Linka Bratislava – Bardejov (celkový čas 7:35)

zastávky: Trnava, Piešťany, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Martin, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov

odchod o 5:30 Bratislava, Autobusová stanica príchod o 13:05 Bardejov, Autobusová stanica

odchod o 14:30 Bardejov, Autobusová stanica príchod o 22:05 Bratislava, Autobusová stanica

Linka Bratislava – Humenné (celkový čas 8:00)

zastávky: Trnava, Nitra, Zvolen, Lučenec, Rimavská Sobota, Rožňava, Košice, Michalovce

odchod o 05:00 Bratislava, Autobusová stanica príchod o 13:00 Humenné, Autobusová stanica

odchod o 14:30 Humenné, Autobusová stanica príchod o 22:30 Bratislava, Autobusová stanica

CK Daka4, PR článok, reklama, nepoužívať

Všetky tieto expresné autobusové linky premávajú od 04.06.2021 každý deň, vrátane víkendov a sviatkov. Využite tak možnosť cestovania pohodlne, za najlepšie ceny na Slovensku. Neváhajte a rezervujte si svoju cestu ešte dnes na bus.daka.sk. Tešíme sa na Vás v našich luxusných autobusoch.

chyba