Vianoce na “ostrove” nemusia byť len snom

Túžite po „šťastných a veselých“, no predstava príprav a štandardného predvianočného zhonu vás vôbec neláka? Po náročnom roku si zaslúžite sviatky, po ktorých nebudete potrebovať ďalších pár dní dovolenky.

23.11.2020 00:00
kupele, pr clanok, reklama, nepouzivat

Vystresovaná mama so šmuhou od vanilkového cukru na líci si sadá k vianočnému stolu. Na dokonalom menu, ktorým ulahodí všetkým členom rodiny pracovala s väčšou či menšou spoluúčasťou ostatných od rána. Na vyčarovaní ducha Vianoc ešte o niečo dlhšie. Tento tradičný obrázok by ste mohli po náročnom roku premeniť na zážitok, ktorý vás nabije energiou a pozitívnymi emóciami.

Foto: Ales Vyslouzil
kupele, pr clanok, reklama, nepouzivat

Piešťanský Kúpeľný ostrov aj počas Vianočných sviatkov privíta hostí s otvorenou náručou. Špičková starostlivosť, kúpeľné procedúry s blahodarnými účinkami na imunitu, pohybové ústrojenstvo a pokožku, a pokoj vyžarujúce prostredie je to, čo by vás mohlo podnietiť k zmene zabehnutých tradícií.

Vzhľadom na štatút zdravotníckeho zariadenia, pretestovanie antigénovým testom ešte pred ubytovaním a dôsledné dodržiavanie hygienických predpisov bez rušenia vášho pohodlia sú hotely a všetky pôžitky ponúkané kúpeľmi i naďalej k dispozícii pre verejnosť.

kupele piestany, pr clanok, reklama, nepouzivat

V čarovných priestoroch secesného klenotu piešťanského Kúpeľného ostrova v 5 – hviezdičkovom hoteli Thermia Palace zažijete okrem nezabudnuteľnej vianočnej večere komfort a rozmaznávanie, na ktoré si rýchlo zvyknete.

Predstavte si, že si k slávnostne prestretej tabuli sadáte po blahodarnom bahennom zábale či prechádzke na mrazivo čerstvom vzduchu, ktorý vám vyčaruje zdravú farbu na lícach. Predstavte si, že sa o váš gastronomický zážitok starajú na slovo vzatí profesionáli. A trochu rozmarne si predstavte aj to, že vám manikúra vydrží až do Nového roka, lebo nebudete musieť umývať tony riadu.

Ešte lepšie, ako zostať v rovine predstáv je ísť na www.ensanahotels.com/piestany a zarezervovať si najlepší vianočný pobytový balíček.

kupele piestany, pr clanok, reklama, nepouzivat
chyba