Rozmýšľaš nad vianočným darčekom? Pozri si nové Bobby batohy

21.10.2020 10:44

XD design už prišiel s naozaj rôznymi typmi nedobytných batohov, od biznis aktoviek až po batohy s nabíjacím solárnym panelom. Teraz však predstavil ďalšie dizajnové novinky!

Bobby Soft

Bobby Soft je určený pre ľudí, ktorí majú radi ľahšie materiály. Batoh ťa nezradí ani keď sa rozhodneš nakúpiť väčší nákup, odložiť si bundu alebo pribaliť si niečo s čím si nepočítal. Horná časť batohu je roztiahnuteľná a poskytuje ďalší priestor. Jednoducho tak zväčšíš kapacitu batohu z 13 litrov na 16. Bobby Soft je vytvorený z recyklovaného materiálu, na výrobu jedného batohu je znovu použitých 37 plastových fliaš. Materiál je nepremokavý, preto sa nemusíš báť ani nepriaznivého počasia. Tým, že je batoh viac “soft” neprichádza o žiadne funkcie typické pre Bobby batohy. Ikonický dizajn proti krádeži so skrytými vreckami chránenými proti RFID, bez prístupu spredu a skrytými zipsami je teraz doplnený bezpečným sťahovačom zipsu na hlavnej priehradke, aby ste si svoje veci uchovali ešte viac v bezpečí. Je doplnený o integrovanú kľúčenku a popruh na batožinu.

Dostupný je v rôznych farebných prevedeniach.
1, pr clanok, reklama, nepouzivat Dostupný je v rôznych farebných prevedeniach.

Bobby Sling

Popruhy batohu ti vždy vadili? Aj pre teba má XD design riešenie. Bobby Sling je cross body batoh, do ktorého môžeš pokojne uložiť svoje cennosti. Nie každému vyhovuje pri XD design veľkosť. Síce ponúkajú rôzne menšie možnosti od ľadviniek Bobby Bumbag, cez elegantný batoh Elle, snažia sa vyhovieť každému zákazníkovi. Preto prišli s týmto batohom v ideálnej veľkosti na prechádzky mestom. S obvyklou RFID ochranou sa nemusíš báť o svoje karty, pomocou USB portu si ľahko nabiješ svoj mobil, dokonca nájdeš aj vrecko na slnečné okuliare. Čo ti pri prechádzke mestom treba viac?

Kľúčové vlastnosti:

  • Skryté zapínanie na zips
  • Uzamykateľný hlavný zips
  • Materiál odolný proti prerezaniu
  • Vodoodpudivý materiál
  • USB nabíjací port
  • Skryté vrecko chránené RFID
  • 3 – bodová bezpečná spona
  • Organizačný panel
  • Reflexný prúžok
  • Remienok na slnečné okuliare
  • Vyrobené z recyklovaných materiálov
  • Vhodný pre 9,7 palcový tablet

Dostupný je v sivej, čiernej a tmavomodrej.

Často sa stáva, že ľudí batoh po roku zunuje. V...
2, pr clanok, reklama, nepouzivat Často sa stáva, že ľudí batoh po roku zunuje. V Designio.sk si môžeš vybrať od jednofarebných, cez pestrofarebné až po stále veľmi obľúbenú camo potlač.
S Bobby Compact sa nemusíš báť nedostatku miesta.
3, pr clanok, reklama, nepouzivat S Bobby Compact sa nemusíš báť nedostatku miesta.

Bobby Compact je ideálnym spoločníkom na cesty do školy alebo práce. Je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu s radom reflexných prvkov. Preferuješ skôr tašky do ruky alebo elegantnejšie riešenie? Ideálny je Bobby Biz. Zíde sa najmä tým, ktorí majú po škole stáž, brigádu alebo iné povinnosti, kde sa vyžaduje trochu slušnejší outfit.

Batoh alebo taška do ruky? Rozhodnutie je na tebe.
4, pr clanok, reklama, nepouzivat Batoh alebo taška do ruky? Rozhodnutie je na tebe.
Reflexné prvky sa zídu aj pri jazde na bicykli.
5, pr clanok, reklama, nepouzivat Reflexné prvky sa zídu aj pri jazde na bicykli.

Nedobytné batohy Bobby mysleli na každého, preto existujú v rôznych prevedeniach, veľkostiach s množstvom tech vychytávok.

Pre náročnejších sú tu Bobby Pro a Bobby Tech. Prémiový Bobby Pro má veľa unikátnych funkcií. Prispôsobiteľné oddiely umožňujú vnútorný obsah rozdeliť mnohými spôsobmi.

Bobby Tech je ultimátnym batohom pre milovníkov technológií. Kombinuje bezpečnosť, pohodlie, a najnovšie technológie. Integrovaný solárny panel zaisťuje bezodný prísun energie, ktorú potom ľahko a bez akýchkoľvek káblov vášmu zariadenia odovzdá bezdrôtová nabíjačka integrovaná v jednom z vreciek batohu.

6, pr clanok, reklama, nepouzivat

Na internete existuje mnoho falošných predajcov Bobby batohov, uisti sa, že nakupuješ priamo od výrobcu. Designio.sk zastupuje XD design exkluzívne na slovenskom a maďarskom trhu.

chyba