Cesta okolo sveta s vôňou miestnych jedál a najväčšími rybárskymi úlovkami

Milujete cestovanie, zbožňujete tradičnú aj netradičnú kuchyňu a k tomu ste aj vášniví rybári? Pozývame vás do bratislavskej Incheby, kde sa v termíne od 24. – 27. januára 2019 konajú veľtrhy cestovného ruchu, gastronómie a nová rybárska výstava. Počas štyroch dní sa inšpirujete tipmi na voľný čas i receptami do kuchyne, dozviete sa o novinkách vo svete rybolovu a navyše stretnete zaujímavých ľudí, s ktorými budete môcť diskutovať, súťažiť a pri tom sa zabaviť. Tu je stručný prehľad toho, čo všetko vás na týchto podujatiach čaká.

18.01.2019 06:00
ryby 1200x800 B Foto:

Na veľtrhu ITF Slovakiatour precestujte celý svet

Známy veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour prinesie svojim návštevníkom množstvo tipov a inšpirácií, kam sa vydať na výlet či dovolenku. Vďaka prezentácii rôznych krajín, regiónov, turistických organizácií a cestovných kancelárií si prídu na svoje všetci tí, ktorých lákajú nepoznané krásy Slovenska, Česka, ale i vzdialenej exotiky. Bohatý výber ponúkne miesta, ktoré sa oplatí vidieť: historické pamiatky, prírodné unikáty, detské atrakcie, folklór či tradičnú kuchyňu. A navyše, na najväčšom cestovateľskom festivale Bubo Bál – Camera Slovakia, ktorý sa tu počas veľtrhu koná, sa budú premietať zaujímavé cestopisné filmy a najskúsenejší lovci zážitkov vás popri tom prevedú najkrajšími miestami exotických krajín.

Foto: PR servis
Ilustrak 4

Veľtrh Danubius Gastro ponúkne všakovaké lahôdky

Trendy sa nemenia len v oblasti módy, ale aj v gastronómii. Aj o nich sa bude hovoriť na veľtrhu gastronómie Danubius Gastro. Stretnú sa tu slovenskí i zahraniční výrobcovia potravín, kuchári, pekári, cukrári, baristi či vinári, ktorí tu odprezentujú to najlepšie z domácej i zahraničnej kuchyne. Návštevníkov čakajú skvelé barmanské šou, zábavné kulinárske súťaže, ochutnávky káv z ďalekých kávovníkových plantáži a, samozrejme, degustácie lahodných nápojov a jedál. A k tomu všetkému sa môžete tešiť na pár tohtoročných zaujímavostí, napr. na nový druh ružovej čokolády, unikátnu mapu Slovenska z kváskového chleba či netypické jedlá z veľmi zdravého a v kuchyni obľúbeného maku.

Foto: PR servis
Ilustrak 3

Lov najväčších rybárskych kúskov na výstave Rybárstvo a voľný čas

Rybársku sezónu 2019 otvoríme tak trochu netradične – novou výstavou Rybárstvo a voľný čas. Určená je pre všetkých milovníkov rekreačného i športového rybolovu, začínajúcich aj skúsených rybárov, ktorí si chcú rozšíriť svoje poznatky a vedomosti zo sveta rybárstva. Počas štyroch dní ich tu čaká široká ponuka rybárskeho sortimentu za výborné ceny, množstvo noviniek na nadchádzajúcu sezónu, domáce i zahraničné značky, svetoví lídri vo výrobe rybárskeho vybavenia a, samozrejme, bohatý sprievodný program. V rámci neho sa budú naživo pri bazéne predvádzať rôzne rybárske techniky a diskutovať sa bude so skutočnými profesionálmi v love morských, riečnych i jazerných rýb. Príďte aj vy do bratislavskej Incheby a vyberte si z bohatého programu, ktorý tu na vás čaká! Partnermi veľtrhov sú spoločnosť Kaufland Slovenská Republika a Moravskoslezský kraj. Každá vstupenka hrá o skvelé ceny. Viac sa o podujatiach v Inchebe dozviete na www.incheba.sk.

chyba