Rozprávkové ubytovanie v Jasnej: Predpíšte si liečivú dávku pobytu v čarokrásnej prírode

Vedeli ste, že tráviť čas v prírode môže zlepšiť mozgové funkcie, znížiť stres, udržať fit postavičku a poskytnúť vám potrebné vzrušenie? Ak je vám to dobre a dávno známe, načo ešte čakáte? Teraz je ten najlepší čas na relax v prenádherne zasneženom prostredí Nízkych Tatier.

17.01.2019 06:00
bjornsonka Foto:

Vyberte si najznámejší tatranský hotel na Slovensku Björnsonka

Čas v prírode zlepšuje naše duševné fungovanie, pomáha nám zamerať sa na veci a pamätať si ich lepšie. Vedci sa domnievajú, že iba letmé záblesky prírody (napríklad pohľad z okna na prírodnú zeleň) zlepšujú výkon mozgu tým, že nám poskytujú duševnú prestávku od kognitívnych nárokov na spracovanie mestských prostredí.

Ideálnym miestom na dokonalý relax tohto druhu nájdete určite aj pri hľadaní vhodného ubytovania v Jasnej, v hoteli Björnsonka. Jednom z najznámejších tatranských hotelov v tomto regióne, ktorý vám poskytne tie najlepšie a najkvalitnejšie ubytovacie a stravovacie služby.

Podľa výskumov sa zistilo, že ľudia, ktorí sú neustále ovplyvňovaní vizuálnym a zvukovým hlukom, sa ťažšie sústreďujú a sú náchylnejší na podráždené nálady a impulzívne správanie. Takže o dôvod viac, prečo nečakať ani minútu a konečne si dopriať viac príjemného a kvalitného relaxu. Tu máte na to ideálne podmienky.

Cestujte iba s dobrým poistením na hory

Najlepšie lyžiarske stredisko na Slovensku vám túto sezónu ponúkne tie najlepšie podmienky. Ubytovanie tu s obľubou vyhľadávajú manželské páry, rodiny s deťmi, partie priateľov a známych, alebo sa tu často organizujú firemné akcie a iné dôležité stretnutia.

Ak nezabudnete na špeciálne poistenie na hory, určite vám tento príjemný pobyt nič nenaruší. V štýlovej horskej chate, obklopenej nádherným snehom a v lete naopak prekrásnou zeleňou, bude pobyt tým najlepším predpisom na vaše možno podlomené zdravie a psychiku.

Aktívna rodinná dovolenka, ktorá vás opäť postaví na nohy

Ľudia, ktorí sú zbavení kontaktu s prírodou, sú vystavení väčšiemu riziku depresie a úzkosti, zatiaľ čo stresové úrovne sa normalizujú v priebehu niekoľkých minút, keď tieto osoby vidia zelené oblasti, ako sú napríklad stromy. Pred plánovaním dovolenky v prírode zvážte repas DPF filtra na vašom aute, aby výfukové plyny neškodili tejto prirodzenej kráse a dlho sa z nej mohli radovať aj naše vlastné deti a generácie!

Takáto aktívna rodinná dovolenka (v ideálnom prípade bez rozptýlenia mobilnej elektroniky) môže spojiť rodičov s deťmi, partnerov, upokojiť vás a pomôcť sa príjemne uvoľniť. Vyskúšajte to aj vy rezervujte si ubytovanie v najznámejšom hoteli Björnsonka v Jasnej.

chyba