Ideálna dovolenka: Prenájom tradičnej drevenice na Liptove

Každý z nás má iné hodnoty a podľa toho sa aj správa a vo svojom živote vyberá. Inak tomu nie je ani v prípade dovolenky a plánovaní oddychu. Niekto ho potrebuje viac a iný menej. Niekomu vyhovuje exotika a druhý si zasa nevie predstaviť svoj život bez obyčajnej prírody. A jednu z možností, ktorá je spojená s niečím podobným vám teraz predstavíme aj my.

21.11.2018 16:07
Chata pri Mare, PR článok, reklama, nepoužívať Foto: ,

Správny čas na spoznávanie východu

Potrebujete výlet? Určite si nezabudnite vziať pevné kožené ruksaky a všetky potrebné veci, ktoré by vám tento luxus mohli ešte viac spríjemniť a v prípade potreby aj dobre poslúžiť. Má to byť vaša dovolenka, ktorá môže byť aj v týchto, možno pre niekoho chladnejších dňoch, veľmi bohatá na zážitky a nové spoznávanie okolia, ktoré ste doteraz nevideli. Pekných vecí je tu naozaj veľa, takže si na takýto rodinný výlet alebo romantickú dovolenku vyberte, okrem batohu aj správny čas a miesto.

Nádherné chaty na Liptove s atmosférou ľudovej architektúry

Slovensko je krásna krajina, ktorá nám ponúka niekoľko možností na relax a oddych spojený so spoznávaním nových vecí. Veľmi veľa Slovákov sa vyberá ale najmä na východ krajiny, kde sú okrem našich veľhôr aj iné a zaujímavé veci. Nádherné chaty Liptov, ktoré si môžete prenajať na svoju dovolenku, vám pri spoznávaní týchto zákutí budú určite vyhovovať.

Obytný priestor s kozubom a niekoľkými izbami naraz. Ideálne riešenie pre viacčlenné rodiny, ktoré sa okrem pohodlia potrebujú aj zabaviť a potom relaxovať. Televízny prijímač, kuchyňa, veľký jedálenský stôl, mikrovlnná rúra a dokonca aj umývačka riadu. Obľúbené džúsy Rauch si môžete uschovať do priestrannej chladničky. Budete si užívať komfort, ktorý mnohí nemajú ani doma. Krásna terasa, internet, parkovisko pre dve autá a drevo do kozuba, všetko vo výhodnej cene.

Urobte si program

Ubytovanie je na dovolenke dôležité, ale musíte myslieť aj na program, ktorý vám vyplní všetok čas, ktorý v konkrétnej destinácii strávite. Na Liptove je na spoznávanie toho naozaj veľa. Jeden z najväčších Aquaparkov u nás. Potom sú to jaskyne, Liptovská Mara a samozrejme niekoľko turistických chodníkov, na ktoré si ale v týchto chladnejších dňoch musíte dávať naozaj pozor, ak už niektoré z nich aj nebudú pre turistov uzavreté.

Ak si vyberiete chatu na Liptove, určite nebude problém s väčšou túrou, výletom do mesta, a možno aj Tatier. Na každú dovolenku si vyberáme najmä poistenie, ale ani správne ubytovanie nie je na škodu a istotou, že máte po celý čas kde a v pohodlí zložiť svoje unavené telo. Pekné chvíle s rodinou predsa závisia aj od pohodlia, ktoré si doprajete a chaty Liptov vám ho určite poskytnú.

chyba