Prekladač LANGIE do vrecka - Elektronický hlasový preklad viet a textov

Radi cestujete, spoznávate krajiny, ale máte problém dorozumieť sa? Je tu elektronický vreckový prekladač LANGIE s podporou až 52 jazykov vrátane slovenčiny!

08.08.2018 08:00
prekladač
prekladač

Určite sa už aj vy chystáte baliť kufre na dovolenku, ale máte strach či sa budete vedieť dohovoriť. Už sa báť nemusíte. Tento hlasový prekladač Langie vám pomôže dohovoriť sa bez trapasov. Obojsmerný preklad viet cez Langie je určený pre všetkých pre deti aj pre starších. Ak ste menej technicky zdatní, nemusíte sa báť. Jeho jednoduché ovládanie zvládne naozaj každý. Výhodou prekladača je najmä intuitívne ovládanie a presnosť prekladu. Menu prekladača je k dispozícii aj v slovenskom jazyku, je ľahko prenosný, takže sa Vám zmestí do vrecka či kabelky.

prekladač viet
langie2 prekladač viet

Už nemusíte cudziemu človeku podávať Váš mobilný telefón a pokúsiť sa prekladať cez app v telefóne. A pri tom všetkom sa báť, či Vám ten mobilný telefón náhodou neukradne. Tento zdĺhavý a nekomfortný proces je preč. Stačí stlačiť jedno tlačidlo a môžete začať hovoriť. Preložený text si vzápätí môžete vypočuť s nahraným zvukovým prekladom hlasu a na dotykovom LCD displeji prekladača si môžete odkontrolovať preklad v oboch jazykoch.

prekladač textov
langie3 prekladač textov

Ak ste sa ocitli v núdzi a neviete si poradiť s jazykovou bariérou, prekladač Langie Vám určite pomôže! Či už ste sa stratili a neviete nájsť cestu, vypýtať jedlo v reštaurácii, objednať taxík aťd. Langie prekladá Vaše texty extrémne rýchlo a komunikácia je vďaka tomu úplne plynulá.

preklad
langie4 preklad

Prekladač Langie má aj viac iných funkcií využitia. Jednou z ďalších funkcií je hlasové vyhľadávanie obrázkov. Ak ste väčšia skupina, môžete využiť funkciu skupinového tlmočníka stačí sa spárovať s 2 a viacerými LANGIE používateľmi online cez wifi a tak môže reč sprievodcu, alebo tlmočníka sprostredkovať naraz viacerým ľuďom v ich rodnom jazyku. Taktiež si v ňom môžete prehrať súbory, ako napr. videá, obrázky či hudbu.

translator
langie5 translator

Ak ste uvažovali naučiť sa nový jazyk, napríklad taliansky, ale jazykové kurzy sú pre Vás príliš drahé, máme pre Vás riešenie. Vďaka funkcii výučby jazyka, žiadny jazykový kurz nepotrebujete. Možno sa nenaučíte odborné a technické texty, ale na bežnú komunikáciu na dovolenku, prípadne služobnú cestu Vám to určite postačí.

Prekladač Langie nepomáha len Vám. Je to pomocník pre celú rodinu, priateľov či kolegov.

elektronicky prekladac
langie6 elektronicky prekladac

Pre viac info navštívte stránku distribútora pre SK a CZ: www.langie.sk

chyba