Hotel SLOVAN a Vaša rodinná dovolenka v srdci Tatier

Cestovanie s deťmi je neraz plné prekvapení a nájsť ubytovanie, ktoré poskytuje maximálne pohodlie pre malých aj veľkých je niekedy poriadna fuška.

23.07.2018 11:03
614309448

Hotel SLOVAN v Tatranskej Lomnici vás zaručene dostane svojou atmosférou a “family friendly feelingom”.

Vysoké Tatry majú čo ponúknuť počas celého roka. Na to, aby ste mohli v pokoji spoznávať krásy tunajšej prírody, jeden deň určite nestačí, a tak vám ubytovanie v útulnom a priateľskom rodinnom hoteli SLOVAN*** Tatranská Lomnica určite príde vhod.

Ocenenie kvality

Prémiový rodinný hotel bol ocenený certifikátom „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“, kde získal maximálny počet stupňov priateľskosti (5*). Platnosť certifikácie je kontrolovaná Úniou materských centier Slovenska.
Hotel SLOVAN je úprimne family friendly a je ocenený v rámci TOP 10 zariadení pre rodiny a deti na Slovensku. Najväčším ocenením je však pre nás uznanie od spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám i viac krát do roka radi vracajú.

TIP: Pre lepšiu predstavu vašej rodinnej dovolenky navštívte náš web ešte dnes. Virtuálne prehliadky vás prevedú priestormi nášho útulného TOP rodinného hotela.

Pohodlie “ako doma”

Rodinný relax Hotel SLOVAN Tatranská Lomnica disponuje kapacitou 120 izieb a 259 lôžok. Pre rodiny s deťmi je k dispozícii viacero typov rodinných izieb, pričom veríme, že každá rodinka si tu nájde presne čo potrebuje, výber je skutočne bohatý.

V našom hoteli vás čaká výborná domáca kuchyňa založená na lokálnych produktoch a slovenských poctivých jedlách, ktoré sa pripravujú denne, so zárukou čerstvosti a kvality. Pochutnajte si i na lahodnom domácom chlebíku, sladkých koláčoch či slaných špecialitách priamo z hotelovej pekárne. Zažite i „živé varenie“ so šéfkuchárom počas večerného bufetu, budete nadšení.

Program pre celú rodinu

Je pre nás mimoriadne dôležité, aby ste sa u nás cítili príjemne a mali k dispozícii všetko potrebné. Počas celého roku pre vás pripravujeme atraktívne balíčky, rodinné pobyty v Tatrách, nechýba tiež zaujímavý program, a to za každého počasia. Vítaní sú hostia všetkých vekových kategórií; v našej ponuke nájdete:

- pre deti: detský tuli kútik v lobby a relax centre, čitáreň, relaxačný bazén, detské masáže, jedinečný tematický animačný program, tvorivé dielničky, detské kino, náučný chodník Spevavce tatranské v hotelovom parku, interaktívne detské ihrisko s preliezačkami, futbalové ihrisko, krásny park s lavičkami a posedením a ďalšie.

Poskytujeme taktiež kompletné vybavenie, čo sa starostlivosti o najmenších týka: prebaľovacie pulty, dojčiaci kútik, kuchynský kútik, ohrievače na fľašky, baby monitory, vaničky, nočníčky, stupienky, detské postieľky a ďalšie vybavenie pre pohodový pobyt rodín s deťmi i najmenšími, od zábrany na posteľ až po detské zubné kefky.

- pre väčšie deti a tínedžerov: X-box aréna, biliard, stolný futbal a stolný tenis, spoločenské hry a ďalšie atraktivity.

- pre rodičov: bohatý spoločenský program, príjemné posedenie na letnej terase s výhľadom na Lomnický štít, hudobné večery, jedinečná ponuka najmä slovenských vín od renomovaných vinárov, skvelá ponuka plantážnych rumov i čokolád a ďalšie.

TIP: Športové vyžitie počas leta dopĺňa požičovňa kolobežiek pre deti i dospelých, požičovňa detských horských nosičov ako aj požičovňa kvadricyklov, čo sú rodinné štvorkolky, vďaka ktorým si užijete kopec zábavy spolu so svojimi najbližšími.

AUTOR: Hotel SLOVAN Tatranská Lomnica

chyba