Svetová dovolenka na Slovensku

Našli sme pre vás dovolenku snov! Neveríte? Tak sa príďte presvedčiť na vlastné oči, že aj dovolenka na Slovensku môže byť svetová! Necestujte tisícky kilometrov za oddychom. To pravé miesto pre vašu svetovú dovolenku je predsa na Slovensku, a to konkrétne na Liptove.

18.07.2018 08:00
2

Maracamping v Liptovskom Trnovci je tá správna voľba

Všetci si zaslúžime oddych, tak nechajme zhon a zmätok v práci a strávme príjemné letné dni s rodinou v pokoji prírody, ale zároveň tam, kde to žije zábavou a atrakciami. Presne takéto miesto je Mara Camp, kempingové miesto nielen pre rodiny, ale aj partie skvelých ľudí, ktoré spolu túžia stráviť letnú dovolenku v srdci Slovenska.

Najväčší kemp na brehu Liptovskej Mary

Oživili sme tradície a prinášame modernú verziu karavaningu a kempingu nielen pre zanietených nadšencov, ale aj pre tých, ktorí by to radi skúsili po prvý krát. Najväčší kemp na brehoch Liptovskej Mary ponúka čistú prírodnú vodnú plochu v atraktívnom prostredí Liptova, ktoré nám závidia mnohí zahraniční návštevníci z Čiech či Poľska.

Mara Fun – leto bez obmedzení

Tak ako je oddych a priezračná čistá voda synonymom pre letné prázdniny, pre mladých a teenagerov je týmto synonymom dobrodružstvo, zábava a adrenalín. Mysleli sme na všetkých – aktívna zábava v Mara FUN je jediná a jedinečná svojho druhu na Liptove. Okrem tradičných a overených vodných atrakcií (vodné športy, požičovňa lodí, motorové člny, nafukovacie kolesá, banán) sa môžete tešiť aj na svetové novinky – wakesurfing, flyboard, kneeboard, rýchlostný čln, ktoré určite treba vyskúšať. Prichystali sme pre vás aj našu Loď Mária , ktorá ponúka príjemné a bezpečné rodinné plavby, počas ktorých nielen zažijete vietor vo vlasoch, ale sa dozviete aj všeličo nové.

Kid zóna pre najmenších

Pre deti ponúkame jedinečný raj na brehu Liptovskej Mary, Kid Zónu. Trampolíny, skákací nafukovací hrad s prekážkovou dráhou, vodné aktivity pre najmenších … stále málo? Tak vyskúšajte aquazorbingové gule, detské šliapacie loďky, bazény … budete mať čo robiť, aby ste vyskúšali všetko.

Výhodné balíčky

Náš skúsený a ochotný tím dobre vie, aké dôležité je zákazníka nielen získať, ale udržať si ho a zaistiť, aby odchádzal spokojný. Preto sa orientujeme na vás – našich zákazníkov – na vaše priania, potreby a túžby a snažíme sa splniť, čo je v našich silách, aby ste odchádzali so skvelým dovolenkovým pocitom. Ponúkame kompletné služby vo výhodných balíčkoch pre ubytovaných, získajte zľavu až do 27%! K správnej dovolenke patrí aj dobré jedlo, ktoré vám s láskou naservírujeme v našej reštaurácii U námorníka, bufetoch či bare. Používame len kvalitné suroviny, aby sme vám zaručili skvelý gastronomický zážitok.

www.maracamping.sk

1
chyba